Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Titeket mi motivált a fogyókúr...

Titeket mi motivált a fogyókúrában?

Figyelt kérdés
Mit mondogattatok magatoknak, amikor esetleg fel akartátok adni?
2012. ápr. 9. 18:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy a saját családom nem fogadot el olyannak, amilyen vagyok, anyám lekövérezett konkrétn a szemembe..

Ja és volt barátom legfőképp..

Amúgy egy éve sem voltam szerintem túlsúlyos, 170 centimhez voltam 70 kg..most pedig 63:)

2012. ápr. 9. 18:46
 2/9 anonim ***** válasza:
Close your eyes. You are beutiful, everyone thinks this, and why wouldn't they when it is the big truth. You were able to don't eat: you were starving for month, for weeks, for days, for hours. And totally worth it, you know, because everbody wonders, and all of them is jealous. Now open your eyes. You're fat, do you see? Then shout your mouth, keep calm and stop eating until they take you to the hospital, you dare it.
2012. ápr. 9. 18:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az motivált, hogy csinos szerettem volna lenni. :)
2012. ápr. 9. 18:47
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Rövidnadrág, bikini. :D Már szerencsémre csak egy kis formásodás van hátra :).
2012. ápr. 9. 18:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

az motivált, hogy:

-régen sokat csúfoltak

-undorodtam magamtól

-nem szerettem kimozdulni mert azzal voltam elfoglalva hogy hogy nézek ki

-nem jártam strandra

amikor kicsit demotivált lettem csak belenéztem a tükörbe, és arra gondoltam mennyivel jobb lenne ha véknyabb lennék

2012. ápr. 9. 18:58
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

1. tükör

2. a háttérképem, ami egy gusztustalanul elhízott nő és fölé írva: te is így nézel ki

2012. ápr. 9. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:

Az, hogy megfeleljek önmagamnak. Nem akarom modell alkatú lenni, sőt. Én csak szeretnék néhány kilót leadni, feszesebbé, formásabbá tenni a testemet.

És 2 hete, amióta egészségesen étkezem és sportolok, rájöttem, hogy nem is nehéz. Nem kellet gyökeres változtatás étkezés terén és rájöttem, hogy szeretek futni. Felszabadult és boldog vagyok ilyenkor, a fáradtás érzés utána is kellemes és ezzel az egészségemnek is jót teszek.

Ha pedig hullámvölgybe kerülök belenézek a tükörbe és kielemzem magam. Hogy min kell még változtatni, mire kell még nagyon odafigyelni és hogy milyen jó lenne, arányos, feszes, formás testű lánynak lenni, aki szinte bármit felvehet, jól néz ki. :)

(egyébként 161/60 vagyok)

16/L

2012. ápr. 9. 20:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Nem vagyok(nem is voltam) annyira elhízva én már csak formásodásból tolom. Itt a motiváció:

http://www.youtube.com/watch?v=7C5EsOyUIO4

2012. ápr. 9. 20:57
 9/9 anonim ***** válasza:
2012. ápr. 10. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!