Titeket mi motivált a fogyókúrában?
Az, hogy a saját családom nem fogadot el olyannak, amilyen vagyok, anyám lekövérezett konkrétn a szemembe..
Ja és volt barátom legfőképp..
Amúgy egy éve sem voltam szerintem túlsúlyos, 170 centimhez voltam 70 kg..most pedig 63:)
az motivált, hogy:
-régen sokat csúfoltak
-undorodtam magamtól
-nem szerettem kimozdulni mert azzal voltam elfoglalva hogy hogy nézek ki
-nem jártam strandra
amikor kicsit demotivált lettem csak belenéztem a tükörbe, és arra gondoltam mennyivel jobb lenne ha véknyabb lennék
1. tükör
2. a háttérképem, ami egy gusztustalanul elhízott nő és fölé írva: te is így nézel ki
Az, hogy megfeleljek önmagamnak. Nem akarom modell alkatú lenni, sőt. Én csak szeretnék néhány kilót leadni, feszesebbé, formásabbá tenni a testemet.
És 2 hete, amióta egészségesen étkezem és sportolok, rájöttem, hogy nem is nehéz. Nem kellet gyökeres változtatás étkezés terén és rájöttem, hogy szeretek futni. Felszabadult és boldog vagyok ilyenkor, a fáradtás érzés utána is kellemes és ezzel az egészségemnek is jót teszek.
Ha pedig hullámvölgybe kerülök belenézek a tükörbe és kielemzem magam. Hogy min kell még változtatni, mire kell még nagyon odafigyelni és hogy milyen jó lenne, arányos, feszes, formás testű lánynak lenni, aki szinte bármit felvehet, jól néz ki. :)
(egyébként 161/60 vagyok)
16/L
Nem vagyok(nem is voltam) annyira elhízva én már csak formásodásból tolom. Itt a motiváció:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!