Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Össze lehet törni masszírozáss...

Össze lehet törni masszírozással a zsírsejteket?

Figyelt kérdés
Elég furán hangzik számomra is, de vannak ilyen vákuumos kezelések, és ennek az elvén működik a nem tévedek. Ebből gondoltam, hogy lehetne-e masszírozni, masszíroztatni a combot, hasat stb hogy annak hatása legyen? Vagy egyáltalán érnek e valamit, az ilyen vákuumos kezelések?
2009. jún. 17. 21:47
1 2
 11/15 Krisz85 ***** válasza:
100%
Semmi ilyem módszer nem vezet tényleges fogyáshoz, területről fogyni pedig nem lehetséges.
2009. jún. 18. 13:40
 12/15 anonim ***** válasza:
Van egy ilyen módszer, de asszem elég drága. Úgy működik, hogy először ultrahanggal "összetörik", elfolyósítják a zsírsejteket, ezután pedig nyirokmasszázzsal felgyorsítják az anyagcserét, aminek hatására megsemmisített zsírsejtek a nyirokváladékkal kiürülnek. Egy kezelés kb. 6-7000 Ft, és minimum 4-6 alkalom szükséges az észrevehető változáshoz.
2009. jún. 18. 14:11
 13/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom hogy törsz össze egy sejtet, és azt hogy hogy bírod rá hogy kiürüljön...

De egy az egyben kamu az összes ilyen vákumos cucc meg masszázs.

Ez egy olcsóbb és járhatóbb út: [link]

2009. jún. 18. 15:47
 14/15 anonim ***** válasza:
Igazad van, nem összetörik, elfolyósítják. Amúgy ha nem tudod elképzelni, ajánlom az alapszintű biokémiát:p Én nem voltam még ilyenen, de barátnőm igen(kb 10x) és nála működött. 4 kilót fogyott, és a narancsbőr is jelentősen csökkent nála.
2009. jún. 18. 17:25
 15/15 anonim ***** válasza:

Az én drága barátnőm hugicájának volt ilyen mániája...

És ez sajnos még most is megvan nála...

Nála ez is az ilyen netes olvasásokkal kezdődött, és innen nem messze talált is egy helyet ahol csináltak ilyen masszázst meg köpölyözést meg minden baromságot. Utána valamivel izzasztották hogy azzal a bőrön át ki megy belőle.

Mi a barátnőmmel meg a szüleivel is gondoltuk hogy ez baromság és csak a kevés diákmunka keresetét verte el ezzel, nem akarok hazudni, de olyan 30-40 ezer is elment rá. A teste nagy része úgy nézett ki mint akit összevertek, mindenhol lila foltok stb... Sok helyen jobban bedagadtak és ő mondta hogy mondták neki ott hogy ez normális és a szépségért szenvedni kell.

Mivel ez sajnos teljesen legális és úgy baja nem lett tőle, így nem tehettünk semmit mert a csaj már nagykorú volt így tiltani sem lehetett, de én utána néztem mindennek, mert még tavaly mutatta a céges hirdetést meg csomó oldalt ahol hitelesen leírtak mindent, és elsőre bevallom én is kezdtem elhinni. Csak ugye én személy szerint olyan ember vagyok hogy ha látok valami irományt a neten ilyen praktikákat, azokat ha el is hiszem mindig megnézem más oldalakon ahol másképp írják stb... És bizony nem egy olyan oldalt találtam a barátnőmmel együtt ahol írták még részletesebben hogy mi fán terem ez az egész.

Na most valóban léteznek ilyen dolgok, és hatékonyak is csak ott van az a bizonyos "DE" először is a zsírszövetek nem csak zsírt hanem vizet is tárolnak, és ezeket ilyen összenyomásos töréssel valóban el lehet érni hogy összetörik a sejtet mert azt valami réteg borítja vagy mi a francnak hívják és ezt nyomás hatására szét lehet nyomni mint egy buborékot. Csak ugye ezzel a víz valóban elmegy és így cseppfolyós lesz a zsírsejt ami legfőképp a narancsbőrt tünteti el esztétikailag, de ugyan akkor a zsír az ott marad ám, és van a tekercseléses módszer amivel izzasztják az embert hogy a víz kijöjjön ezzel valóban el lehet érni azt hogy súlyban i legyen látványa, csak ugye a folyadékokat mindig pótolni kell meg a zsírsejtek vissza is szívják magukba ezeket a folyadékokat pár óra alatt, így ezek nem tűnnek ám el esztétikailag lehet picivel jobb lesz a látvány, de ez csak egy átmeneti megoldás hogy szebb legyen az ember egy pici ideig. Magában a fogyásban ez semmit nem segít arra ott a sport meg a normál étrend.

Persze létezik ultrahangos zsírbontás meg minden anyám kínja de ezek is kb hasonló elven működnek.

Meg ugye lehet kapni házi használatra is egy vagyonért ami állítólag semmit nem ér csak arra hogy a cégeknek legyen mit eladniuk.

De engem ez a téma annyira megfogott hogy elmentem abba a szalonba érdeklődni ahová a sógornőm járt és ott is olyan hitelesen meséltek nekem hogy ha nem néztem volna utána tuti el is hittem volna. Férfi létemre én sem vagyok egy sovány de én kemény sporttal meg jól összerakott étrenddel adtam le majdnem 40 kilót. Persze még így is van még rajtam jócskán felesleg de már nem olyan feltűnően, és ott mondták nekem hogy a maradék sejteket elpusztítják és akkor még jobb lesz, de rafináltak voltak mert mondta ott nekem a hölgy hogy súlyomból nem fogok veszteni, meg el is szólta magát véletlenül hogy ez úgy is visszajön.... Na akkor mondtam hogy jó majd visszajövök :D Azóta se mentem, de itt az oldalon is ha eszembe jut a téma akkor picit körbe szaglászok hogy sokan mit írnak erről, mert nagyon sokan beveszik ezt a dolgot.

2015. ápr. 18. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!