Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így is lemegy az "ünnepi...

Így is lemegy az "ünnepi felesleg"?

Figyelt kérdés
Sok kérdést látok itt, hogy az ünnepek alatt feljött X kiló, most mi lesz.... Na, hát én is így jártam (nem először). Én 4 kilóval vagyok ma több, viszont én már súlytartáson voltam, és eddig amikor így bezabáltam, aztán mindig 1 hétig 1000 kalóriát ettem és így lement az a pár kiló amit felzabáltam 1-2 nap alatt. Ha most nem csak 1000 kalóriát eszek, hanem többet, a súlytartáshoz elegendőt (1500-at) akkor is letisztul ez a 4 kiló? vagy fogjam magam vissza megint 1000-re?
2012. ápr. 9. 11:08
 1/3 anonim ***** válasza:
tornázz hozzá egy picit. és szerintem le :)
2012. ápr. 9. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

húsvét előtt megmértem magamat húsvétkor nem méregetem és majd ezutn egy héttel így nem lesz lelkiismeret furdalásom, hogy jaj híztam 2 kilot mi lesz most

ha 1 hét mulva többet mutat a mérleg mint húsvét előtt akkor pedig keményen sportolok +1 hétig kb

2012. ápr. 9. 11:35
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem egyrészt ezekben a napokban ne méregesd magad. :) Ahogy az előző is írta, ha átmeneti dolog (valószínűleg), akkor nincs értelme idegeskedni rajta, az ünnepek után magától is visszamegy majd.

Ha meg nem, akkor jobban odafigyelsz majd, és ennyi.

Amúgy, ha ez megnyugtat, ugyanígy vagyok, mint te. Én is csak tartani szeretném már a súlyomat, de most tuti nekem is feljön egy kicsi. (Sok csokit kaptam :P) Nem baj, majd a hétköznapoktól megint jobban odafigyelek.

2012. ápr. 9. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!