Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Méregtelenítés 18 éves vagyok...

Méregtelenítés 18 éves vagyok szabad? 2 napig csak vízet innék.

Figyelt kérdés
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 8. 21:28
 1/7 anonim ***** válasza:
A koplalás mitől méregtelenítés?
2012. ápr. 8. 21:54
 2/7 anonim válasza:
Igyál inkább kínai zöld teát, vagy szűrt gyümölcsleveket. És tornázhatsz is közben! :)
2012. ápr. 8. 21:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Vannak méregtelenitő szerveid.Általános iskola hetedik osztály.Szerinted ha éheznek a sejtjeid,jól működnek?
2012. ápr. 8. 22:13
 4/7 anonim válasza:
Pedig ez tényleg igaz, én is hallottam róla. Igaz amit én hallottam, az úgy volt, hogy néha nem árt, ha egy napot kihagysz kaja nélkül, és csak vizet iszol, de azt jó sokat, mert nagyon jó méregtelenítő. Szerintem szabad, de nem vagyok szakértő, viszont egy naptól nem hiszem, hogy valami bajod lenne:)
2012. ápr. 8. 22:26
 5/7 anonim ***** válasza:
És mi lenne, ha mondjuk nem teljes koplalás lenne, hanem mondjuk ennél almát.. Vagy valmi más gyümölcsöt..
2012. ápr. 8. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
attól,hogy a hülyeség fertőző,még nem lesz igaz.
2012. ápr. 8. 23:42
 7/7 anonim ***** válasza:

Mire van a máj, meg a vese?

Ja, hogy minden sz@rral megküldöd? Ez esetben két nap koplalással semmire nem mész, inkább válts életmódot sok zöld, gyümölcs, stb.

2012. ápr. 9. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!