Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó a fogyókúrám?

Jó a fogyókúrám?

Figyelt kérdés

egy átlag nap igy néz ki:

reggeli semi, max 1 mandarin v ilyesmi

ebéd: kis adad, ált. leves és második

vacsi nincs

étkezések között max ásvnyviz h telitödjem, és rágó, rágó, rágó.

jó ez igy?

vagy jólenne ha csak léböjtöt tartanék? szóval csak ásv. viz, max 1-1 energiaital, és rágó? (cukormentes)

2012. ápr. 7. 18:06
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
amugy 15 ves vagyok, max 1 hétig akarm csinálni, nincs káros szenvedélyem.
2012. ápr. 7. 18:07
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

1: Az energiaital tele van kalóriával

2: Egy hét alatt szerinted mi fog változni?

3: Úgy rossz az egész, ahogy van... Rosszul leszel mert éhezni fogsz.

2012. ápr. 7. 18:16
 3/16 anonim válasza:

Inkább egyél többet, de egészségesebbet, mint kevesebbet. És rengeteg vizet igyál és sportolj!

De ha teheted inkább kérd ki egy hozzáértő véleményét, hogy melyik lenne számodra a legmegfelelőbb fogyókúra.

2012. ápr. 7. 18:43
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Idióta.
2012. ápr. 7. 18:51
 5/16 anonim ***** válasza:
ez nagyon nem jó! regelizni kell! ebéd jó! vacsira meg valami könnyűt,pl: párolt csirke zöldkörettel. és sok-sok vízet inni!
2012. ápr. 7. 18:53
 6/16 anonim ***** válasza:

Ha fogyókúrázni akarsz kérj tanácsot hozzáértőtől! Mert ez így egy nagy rakás semmi!

Napi 5 étkezés legyen kis adagokkal, megfelelő szénhidrát, fehérje és vitaminbevitellel.

Számolj kalóriákat inkább...

2012. ápr. 7. 18:56
 7/16 anonim ***** válasza:

azt mikro értitek már meg h enni lehet mindent csak keveset??? edzés egy heten min 3szor másfél -2 óra.

gyomorfekély felé jó uton haladsz

2012. ápr. 7. 18:56
 8/16 anonim ***** válasza:
Ez baromira nem jó...semmire...6 * kaja reggeli: zab +fehérje + magok, uzsi,edbéd,d.u: csirke rizs + zöldség, vacsora : csirke zöldség vagy túró+fehérje csirke helyett mehet hal<--csak minőségi nem olajos dzsuva, vagy pulyka,vagy sovány marha, vagy sovány disznó, de szárnyasokat prefelánék, ez már hasonlít egy étrendhez a tieddel semmire nem mész...+ ugye sok víz, + edzés
2012. ápr. 7. 19:23
 9/16 anonim ***** válasza:
Azt meg hogy mindent lehet enni egy f*szság, igen egyél mekit agytröszt, hiába fogysz a kalória deficit miatt olyan naracsbőrös meg plöttyedt leszel mint az állat, amúgy küldjön már képet az aki kalória számolós mindent ettem hülyeséggel jól néz ki komolyan mondom,jah hogy sok képet nem fogok kapni?nem is értem hogy miért...
2012. ápr. 7. 19:25
 10/16 anonim ***** válasza:

Én ezt csináltam mikor anorexiás voltam...

Nem lett jó vége! Nagyon nem.

Vogyázz magadra!

2012. ápr. 7. 19:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!