Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szexi az ha valaki ennyire...

Szexi az ha valaki ennyire vékony? (Kép)

Figyelt kérdés

Ez a lány gyönyörű és az alakja is hibátlan. Viszont nem tudom eldönteni hogy ez már a "túl sovány" kategória-e vagy a "szexi" ti mit gondoltok?

[link]

[link]

2012. ápr. 7. 13:19
 1/9 anonim ***** válasza:
Még éppen szexi kategória,nagyon is...
2012. ápr. 7. 13:38
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem túl sovány. Nagyon szexi :P :)
2012. ápr. 7. 13:45
 3/9 anonim ***** válasza:

ki mit szeret...

Kb ilyen alakom volt,170 cm,45-50 kiló.Párom addig nyaggatott,mig felszedtem 10 kilót.És mivel tornáztam közben,igy jó helyre szedtem fel,fenékre,mellre,combra ment,jól érzem magam,nem lógnak ki a bordáim,párom meg örül,és "végre van mit fogni rajtam és nem fél hogy összenyom",ahogy ő mondja :)

2012. ápr. 7. 13:50
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen a szexi kategória:)
2012. ápr. 7. 13:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ez az Ingrid mitől olyan nagy szám, nekem összességében egyáltalán nem jön be...
2012. ápr. 7. 14:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Nincs olyan hogy túl sovány, ahogy olyan sem, hogy túl gazdag.

Aki szép és formás az így néz ki és pont.

2012. ápr. 7. 14:21
 7/9 A kérdező kommentje:

Nekem sem jön be a csaj, mert irritál a beképzelt arca. De azért be kell látni hogy ilyen alakot nehéz megteremteni és megtartani. Én is így néztem ki 20 évesen, és tudom hogy alig ettem akkoriban, pedig nagyon nehezen tudok csak hízni.

Most ugyan ilyen alakot szeretnék csak sportos, izmos változatban.

2012. ápr. 7. 18:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ismerem a csajt fb-n de szerintem a pont jó kategóriában van! Sőt tökéletes! Amúgy meg nincs beképzelt arca csak irigy vagy kicsit, nem? :D
2012. ápr. 7. 22:53
 9/9 A kérdező kommentje:
Bevallom irigykedek rá, ki nem? Ekkora bűn lenne? De nem az irigység beszél belőlem amikor azt mondom hogy beképzelt arca van. Az arca maga szintúgy szép, hiszen a kérdés kiírásában is leírtam hogy gyönyörű szerintem a lány úgy ahogy van. arca és teste is. De ettől függetlenül beképzelt fejet vág ezért nem szimpatikus. Viszont attól még szép. Ennyi
2012. ápr. 8. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!