Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így vissza fogok hízni?

Így vissza fogok hízni?

Figyelt kérdés

Fogytam 10 kilót 4 hónap alatt normálisan, nem koplalással, kalóriaszámolással és rendszeres sporttal.

Viszont, a végét elcsesztem... Az utolsó 2-3 hétben tényleg koplaltam, 1000 kalóriánál többet nem ettem és a napi 40-50 perc sport is megvolt mellé. Az álomsúlyt elértem, most meg kellene tartani... Az alapanyagcserém 1400 körül van, viszont ha eddig az utóbbi hetekben 1000-eken koplaltam, és most megemelem mondjuk 1500-ra (napi 40-50 perc torna mellett) akkor most vissza fogok hízni? (mármint a koplalás miatt) Vagy ami feljön az csak megkötött víz lesz és max 2 kiló jön fel aztán megáll, vagy ha ezentúl 1500-at eszek (ami még így is kevés) akkor fokozatosan vissza fogom hízni mind a 10 kilót? Szerintetek mit csináljak? Segítsetek, abba szeretném hagyni a koplalást, de meg szeretném tartani a súlyomat!

2012. ápr. 6. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:

2-3 hét koplalás még nem jelent ilyesmit.

Ha nem kezdesz el hirtelen ész nélkül enni, akkor nem hiszem, hogy bármi is visszajönne - már amennyiben annyit eszel, amennyi a szükségleted, és nem többet.

2012. ápr. 6. 22:18
 2/8 anonim ***** válasza:

ha az az 1000 napi kal főleg fehérjékből állt,akkor nem olyan vészes az a 2-3 hét.

ha ch volt főleg,akkor garantált a jojó.

2012. ápr. 6. 22:25
 3/8 A kérdező kommentje:
1500-at szeretnék egyelőre, amúgy normál esetben súlytartáshoz 1900-at kéne... Igyekszem többször kevesebbet és egészségeset természetesen. csak ne már 1000-et mert az nagyon kevés, semmi energiám nem volt hetekig :( tudom hogy elrontottam a végét, és most ezért aggódom hogy 1500-tól is majd hízok...
2012. ápr. 6. 22:26
 4/8 A kérdező kommentje:
fehérje, zöldség és gyümölcs. minimális ch volt, kivéve 1-2 falásrohamot csokiból, sütiből (ami ugye pont emiatt jelentkezett) hülye voltam :(
2012. ápr. 6. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, nem lesz semmi gond.
2012. ápr. 6. 22:34
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! :)
2012. ápr. 6. 22:36
 7/8 anonim ***** válasza:

akkor nincs gond.

sőt,még a csalás is belefért simán,kell is bele.

2012. ápr. 6. 22:43
 8/8 anonim ***** válasza:

Sajnos én nem tudlak semmi jóval bíztatni. Én nem fogyózás miatt koplaltam 10 napig, hanem mert betegség miatt semmit nem bírtam enni, csak rostos leveket (cukrosat!) ittam egész nap, meg cukros teát (hogy legyen kalória). Fogyni nem fogytam egy dekát sem (gondolom a tömény cukor miatt), viszont amikor meggyógyultam és visszajött az étvágyam, 5 kilót híztam 2 hét alatt, és az nem víz volt, nem is ment le (igaz, nem is nagyon tettem erőfeszítéseket, de ha víz lett volna, akkor nem tartós a hízás).

Egy dolgot tehetsz: belenyugszol, hogy visszahízod, normalizálod az anyagcserédet, és újra lefogysz - ezúttal normálisan, lassan.

2012. ápr. 6. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!