Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyi kalória?

Ez mennyi kalória?

Figyelt kérdés

Két fél szelet pirítós hússal (reggeli)

édesített puffasztott rizs

tízórai:mézes kenyér

ebéd: leves

kb 10 kanál nutella

uzsonna: sajtos kifli hússal

+ két narancs cukorral

Eldöntöttem holnaptól nem eszek cukrot és sok kennueret, max két szeletet egy héten. A vacsora az kimaradna. A holnapi nap csak gyümölcsöt és vizet fogyasztanék. Azután meg zöldséget. Kis tisztulás nem árt az emésztőrendszeremnek sem. HÉtfőtől meg folytatnám a cukor, kenyérmentes diétát. Persze kardiózom is.

Most csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mennyi kalóriát vittem be a mai nap folyamán.

2012. ápr. 6. 16:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Szerintem olyan 2000-2500kcal körül. De nemtudhatom milyen hússal etted a pirítóst. Mennyi cukrot ettél a narancshoz(pláne, hogy minek???)

ennyi cukortól, amit te ma megettél, én biztos összehánynám magam!

Az egész napi kajád egy kalap sz@r, már bocsi!

2012. ápr. 6. 19:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Hát ha fogyni akarsz akkor nem ez a legjobb étrend de nagyon nehéz kivonni teljesen a cukrot, lisztet, kenyeret, burgonyát, zsírt, olajat, stb. az étrendből. Én is ezt tervezem mert eddig csak sokat mozogtam és kevesebbet ettem, édességet szinte semmit de ezzel alig értem el valamit, úgyhogy most már keményebb leszek xD
2012. ápr. 6. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!