Kicsúszott a kezemből az irányítás, tudna segíteni valaki?
Sziasztok!
A gondom az, hogy elkezdtem hánytatni magam... Nem régóta, de kényszeresen. Azelőtt egészségesen, változatosan étkeztem, 3 óránként, megfelelő tápanyagokat. Heti 5x sportolok, igazán szép testem van, nem fogok köntörfalazni. De rettegek az elhízástól... Mostanában valamiért kicsúszott a kezemből az irányítás, állandóan megkívánok mindenféle édességet (amit amúgy nem tiltok magamnak, egy-két naponta eszek egy pici csokit vagy fagyit). Ilyenkor elszalad velem a ló, 15 perc alatt betolok vagy 3000-5000 kalóriát. Iszonyúan élvezem és amikor már fáj a pocakom akkor elmegyek, kihányom az egészet...
Betegsek az egész... Almát eszem előtte, hogy ne haladjon át olyan gyorsan a gyomromon stb...
A mérleg persze nem mozdul, nem hízok. A torkom fáj, egyre nehezebben megy az egész, néha egészen beleszédülök, megfájdul a fejem... Ingerlékeny vagyok...
Úgy érzem teljesen kifordultam önmagamból, olyasféle kényszert érzek, mint az alkoholisták például. Képes vagyok elmenni a boltba bevásárolni a "szeánszra".
Volt valaki hasonló cipőben? Hogyan lehet ebből kikeveredni? Nem akarok roncs lenni...
A pszichiátert kérlek ne ajánljátok, mert semmit nem csinál csak felír bár antidepresszánst, azt pedig nem vagyok hajlandó szedni. Pszichológusra nincs pénzem sajnos, pedig oda szívesen mennék. :(
Egyetértek az előttem szólóval!
Nekem az segitett, h elmentem sétálni, ha rámtörtek a falásrohamok, esetleg takaritottam, mosogattam. Szall elfoglaltam magam. :) Tudom, éjszaka/ este a legnehezebb, amikor nem tudsz mit kezdeni magaddal, de próbáld elterelni a figyelmed, olvass jó könyveket, idézeteket! Azért nem ajánlom, h tévézz, v filmet nézz, mert ott általában sok kaját mutogatnak, és egy idő után szakad a cérna, nem birod ki, és enned kell majd!
Kitartás, és meg tudod csinálni!
Szia!
Én 5 éve vagyok bulimiás,megjártam a poklot is,most aránylag normálisan étkezem,szerencsére még vékony is maradtam(nem sovány!)
Én azt tanácsolom neked s ha akarod megfogadod,ha akarod nem,hogy szólj a körülötted élőknek.Ha szüleiddel élsz akkor nekik,ha barátnőddel vagy barátoddal akkor azoknak.Ameddig te magad nem tudod a kontrollt tartani,addig más kell hogy kontrolláljon.Nekem ez metette meg az életem.A gyógyszer meg sokszor kell,én Floxetet szedtem,ami bulimiásoknak van,az is sokat segített,a rohamokat csökkentette.
Nehéz belőle kijönni,de nem lehetetlen,sokszor spontán is gyógyul,de ha már zavar s eldöntöd,hogy az életed 1 s csak a tied s nem a bulimiáé,akkor a környezeted segítségével sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!