Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A zöld tea segít a fogyásban?

A zöld tea segít a fogyásban?

Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
Elhanyagolható mennyiségben. Szóval csodát ne várj tőle, sőt inkább semmit, akkor nem fogsz csalódni.
2009. jún. 16. 19:45
 2/8 anonim válasza:
62%
neeem, viszont jól megfosat. :))
2009. jún. 16. 20:28
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Fenét fosat meg, én elég erős teákat iszok közte zöldteát is és sose volt ilyen problémám...
2009. jún. 16. 21:56
 4/8 Krisz85 ***** válasza:
91%
Vízhajtó hatása van. Kb. annyit segít, mintha olvadó latyakban tennél fel hóláncot a téligumira, és nem amikor hó van. Húú de szép hasonlat volt, de kb. igaz is.
2009. jún. 16. 22:39
 5/8 anonim válasza:
100%
elvilefg havi 1 kilót lehet fogyni, de lehet, h azért, mer tkipucolja belőled a mérgeket...
2009. dec. 27. 00:02
 6/8 anonim válasza:
100%
Igen, fogyaszt. Csak sok folyadékot kell inni hozzá. És valamivel jobban odafigyelni az étkezésre. Ez hülyeség, hogy nem fogyaszt meg hasmenést okoz.
2010. máj. 7. 07:45
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Kikészülök ettől a fosós válaszolótól ő minden fogyasztó módszerhez beírta hogy ettől fosni kell, szerintem fordulj orvoshoz ezt FEKALOMÁNIÁNAK nevezik.

A zöld tea segít a fogyásban érdemes vele kiegészítened csökkentett kalóriájú étrendedet. A kezdeti súlycsökkenés sajnos 2-3 hét után megáll.Kezdetben viszont igen segít!

2010. máj. 7. 23:55
 8/8 anonim válasza:
49%
Nem tudom h fogyaszt-e, de én most elég komoly fogyókúrán vagyok, és ha megszegem (3 palacsinta), akk az a büntim h másnap csak zöldteát iszok. Sztem nem érzed annyira h éhes vagy, mintha csak vizet innál.
2010. júl. 30. 19:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!