Töltött paprika nagyon hízlal?
Figyelt kérdés
2009. jún. 16. 17:46
1/8 anonim válasza:
Igen sajnos. Hmm, nagy szelet kenyérrel...hmm..
2/8 anonim válasza:
Miért is hizlal? Darált hús valami sovány húsból kifejezetten kell is, pláne fogyókúra alatt, hiszen nagyon fontos a fehérje, hogy az izmok ne épüljenek le. Pl. 10 dkg marhahúsban 230 kalória van. Van még benne paprika, amiben szinte semmi kalória. + paradicsom, hagyma. Oké, kell bele egy minimális rizs, de az megint csak elengedhetetlen a fogyókúra alatt (persze mértékkel).
3/8 anonim válasza:
A paradicsomszósz nagyon kalóriadús, ha cukorral van édesítve, ha canderellel, akkor tényleg minimális és igaz a második válasz
4/8 anonim válasza:
Na igen, itt kezdődnek az ízlések és pofonok. Én a töltöttpaprika szószába véletlenül se tennék semmi édeset. Én a töltöttpaprikát jó sósan, borsosan eszem.
5/8 anonim válasza:
Nem is találtam most így hirtelenjében olyan töltött paprika receptet, amibe cukor kell. Te komolyan képes vagy cukorral elrontani azt a finom babérleveles, borsos ételt? :)
6/8 anonim válasza:
7/8 Krisz85 válasza:
Huh ha megnézed igen, rizs /magas GI/, sertéshús, = transzzsírok, fűszerek, paradicsom, paprika, ezek még elmennek.
Viszont lehet jóra megcsiálni, ami még diétába is jól jön. Egyszerű:
A fehér rizs helyett basmati rizs = közepes GI
A sertéshús helyett darált csirkemell = színhús, fehérje!
hA meg cukor kell bele, elhagyod.
Így megy ez. :-)
8/8 anonim válasza:
1 teáskanál cukrot írnak mindenhol. Az semmi. A sós süteményekbe is teszel egy csipet sót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!