Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mitévő legyek? Valaki segítene?

Mitévő legyek? Valaki segítene?

Figyelt kérdés

Már annyira el vagyok keseredve...eddig 20 kgt fogytam 8 hónap alatt.Már csak 5 kellene(most 58kg körül vagyok) de ahoz egyszerűen már nincs lelkierőm..annyira unom már a fogyózást és a heti 5 edzést..egy-két nap zabálok aztán nem tudok visszaállni.Elment az egésztől a kedvem..tököm televan az akaraterővel.Valaki könyörgöm adjon tanácsot hogy lendüljek át ezen..//NORMÁLIS VÁLASZOKAT ! //

15/L

2012. ápr. 2. 17:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Először is gratuálálok az eddig elért eredményeidhez. :)

Szerintem a lényeg itt az, hogy ne fogd fel kínzásnak az egészet. Én mindig arra gondolok ilyenkor, mikor más eszi a chipszet és tesped a tv előtt, én pedig megyek futni van hogy este 7-8 felé is, hogy de én egészségesebb leszek, szebben fogok kinézni stb.

Keress olyan mozgást ami jó érzés, amit szeretsz csinálni. Nagyon gáz úgy sokáig csinálni vmit, hogy utálod. Én megszerettem a futást, de ha te nem, akkor kezdj el valamilyen csapatsportot, táncolj, ami neked tetszik.

Én nem vontam meg magamtól semmit sem, és úgy lement 10 kg mint a pinty. A mennyiségen van itt a lényeg, mert alapvetően nincs olyan hogy hízlaló étel, csak nem lehet agyba főbe enni mindent. De ezt valószínűleg tudod már, ha sikeresen lefogytál 20 kg-t.

Én úgy vagyok vele, hogy amíg a kollegáim eszik mellettem a kekszet én pedig gyümölcsöt és egészséges, meg fogyis kajákat fogyasztok, büszke vagyok magamra hogy én így figyelek a testemre, míg ők nem. És hidd el, egy idő után irigyek is lettek rám, mert látták a változást.

Jó ez neked, és te is ezt akarod, csak kicsit most sok.

Ha olyanod van nyugodtan megehetsz 3-4 kocka csokit, 1 szem kekszet, egy túrórudit vagy ilyesmi és akkor nem érzed úgy hogy kimaradsz mindenből.

Az életmódoddá kell válnia ennek az egésznek, másképp nem megy, különben utálni fogod és feladod.

Nekem is eltartott egy darabig míg megszoktam hogy sültkrumpli helyett salátát eszek az étteremben, ásványvizet iszom és teát cukor nélkül, hogy céges bulin sem eszem tele magam csak mert ingyen van. És látom hogy jó, mert látom magamon és ez motivál. Élvezem csinálni. Újabb kajákat kitalálni, étrendet kipróbálni, újabb és újabb mozgásokat beiktatni, csinálni, elfáradni. :)

Sok sikert és további kitartást kívánok neked!

2012. ápr. 3. 12:56
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen rendes vagy:) gratulálok a 10 kghoz! énis megpróbálom felfogni úgy hogy igen én egészségesebbet eszek..egy darabig működött de mikor a suliban tömik magukba a péksütit,a jóreggelt kekszet meg a szendvicseket stb.és mégis ugyanolyan soványak akkor sírni tudnék mert nagyon szeretnék néha énis ilyet enni..az nekem meg sajna nem megy(illetve nincs hozzá akaraterőm)hogy pl csak egy sütit egyek..inkább nem.Mindig az éltet,hogy már csak 5 kg és ehetek bármit.vagyis majdnem bármit.
2012. ápr. 3. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!