Helyes amit csinálok?
Mi az a tekercseltetés???
Amúgy a 6 után nem evés marhaság. Ezzel lényegében este 6-tól reggeliig éhezteted a szervezeted, ami lelassítja az anyagcserét és átállít tartalékoló módba, aminek hála nehezebb a zsírból fogyás is - ellenben az izmok elkezdenek pusztulni.
Amúgy jó, amit csinálsz. Viszont arra is figyelj, hogy MIT eszel! Cukrot ne, se gyorskaját, lehetőleg sok fehérjét és zöldség/gyümit.
Ahhoz képest is amennyi folyadékot eddig ittam,örülök magamnak!Beszélgettem a dokival amúgy erről meg minden féléről ami a fogyáshoz kapcsolódik és ő mondta ezt a 6 után nem kajálást!Linkelem mi a tekercselés! :)
A 6 után nem kajálás egy tévhit, a doki meg nem hiszem, hogy táplálkozástudományi szakértő... Sok fura dolgot tudnak mondani azok a drága dokik.
Így megnézve ezt a testtekercselést én azt mondom, hogy pénzkidobás. Azt a pénzt, amit erre elköltesz inkább áldozd normális táplálkozásra, vitaminokra. Többet fog érni. Az aerob edzés meg legyen kicsit több, hogy naponta legyen legalább 1 óra, akár zumba, akár futás, akár bicikli. A narancsbőrt nem lehet eltűntetni semmivel, mert genetikailag meghatározott, de ha minimális a testzsírod, akkor nem fog annyira látszani.
A 6 után nem evés nekem használt. Fogytam vele egyszer 5 hónap alatt 20 kilót (szülés után) és egyszer, még nagyon fiatal lány koromban 4 hónap alatt 17 kilót.
Tehát nekem bejött. Szerintem ez is (mint minden) alkat kérdése....mindenkinek más módszer jön be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!