Milyen időközönként mérjem a súlyomat?
Figyelt kérdés
A fogyókúra elején, volt, hogy a mérleg 112 kg-t is mutatott. Ez kb még tavaly volt, de mikor elkezdtem fogyózni 1 hónapja nem mértem meg magamat. Ma megmértem és 106.5 kg vagyok tehát már le ment 6 kg körül. Nem akarom magamat folyamatosan méregetni mert szerintem az nem jó naponta nem lehet fogyni kilókat. Ha havonta mérem az ugy jó, vagy gyakrabban mérjem?2012. ápr. 1. 21:42
1/8 anonim válasza:
Szia, én általában heti egyszer mérem le magam és mindig ugyanabban az időpontban (reggel) és lehetőleg bugyi-melltartóban. Egy időben naponta méregettem magam és marha bosszantó volt az ingadozás. Szerintem a heti egy alkalom jó, mert tudod vezetni, hogy mégis mennyit sikerült leadni, vagy esetleg kell-e a diétádon változtatni valamit.
2/8 A kérdező kommentje:
értem bár én a bugyi/ melltartót kihagyom férfi létemre:D de azért köszi a választ
és esetleg vezetsz vmi táblázatot is?
2012. ápr. 1. 21:47
3/8 anonim válasza:
Havonta. Akkor mérd meg magad cm-ben is.
Ma van elseje, kezdheted is, könnyű lesz megjegyezni a dátumot.
4/8 A kérdező kommentje:
cm nem változik mert már nem növök szerintem túl sokat max 1-2 cm
2012. ápr. 1. 21:52
5/8 anonim válasza:
elnézést, azt hittem nő vagy :) én igen, fel szoktam jegyezni a súlyomat is és amit még az előző válaszoló írt, a centiket is. kar, mell, derék, csípő, comb, vádli
6/8 A kérdező kommentje:
ja én a magasságra gondoltam:D akkor majd azt is mérem
2012. ápr. 1. 22:15
7/8 Smartguy86 válasza:
Havonta van értelme. Heti max 0,5-1 kilo fogyás még egészséges, de a test a táplálkozástól függően +-2 kilot ingadozhat naponta, mivel a szénhidrátok és a sós kaják felszaporítják a vizet, plusz salakanyag is van bennünk mindig.
8/8 anonim válasza:
Szia! Én hetente mérem, minden vasárnap reggel. (Vasárnap kezdtem anno)De én telsenem meztelen (elvégre a bugyi sem az én súlyom :D ) és csináltam egy táblázatot. Abban írom a centiket, eddig -38 cm ment le összesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!