Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 100g fagyi 445 kcal?

100g fagyi 445 kcal?

Figyelt kérdés

sziasztok! Voltunk ma cukrász nagykerben, és diétásnak nevezett fagyiport vettünk, ami édesítőt és gyüm.cukrot tartalmaz, de a táblázatában az szerepelt hogy 100g 455 Kalóriát tartalmaz, amit el nem tudok képzelni, hisz a cukros fagyikban sincs ennyi. Ez hogy lehet?

Egyébként a gyümölcs cukor is "hízlal"? Köszi

2009. jún. 15. 22:47
 1/5 anonim ***** válasza:
87%

Kalóriát, vagy kilokalóriát? Ha csak simán kalória, akkor reális a diétás elnevezés, bár nekem személy szerint ez kicsit kevésnek tűnik... Ha kcal, akkor sem lehetetlen, csak nem éppen kéne diétásnak nevezni:D

Igen, a szervezetnek a gyümölcscukor, szőlőcukor, répacukor (amit te kristálycukorként ismersze) stb. egyre megy, mindegyiket képes felhasználni (avagy hízlal, ha úgy tetszik).

2009. jún. 15. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
87%

Nagyon sok kalória van a fagyiban! Szerintem ha diétás fagyit akarsz venni, akkor A ledos norbi update terméket vedd meg. Nem vagyok az update híve, de az legalább tányleg diétás és még finom is.

Itt van néhány adat a sima fagyiról:

Gyümölcsfagylalt (2 gombóc, 100 g)

Energia kj / kcal: 526 / 126

Fehérje: 3

Zsír:-

Szénhidrát: 28,5

Tejes fagylalt (2 gombóc, 100 g)

Energia kj / kcal: 720 / 172

Fehérje: 4,3

Zsír: 3,8

Szénhidrát: 30,1

Fagylalt, tejszínes (2 gombóc, 100 g)

Energia kj / kcal: 896 / 214

Fehérje: 7,2

Zsír: 6,4

Szénhidrát: 36

Jégkrém, csokoládés, poharas

Energia kj / kcal: 643 / 153

Fehérje: 3,7

Zsír: 3,9

Szénhidrát: 28,3

2009. jún. 15. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
A gyümölcs cukor is egyszerű szénhidrát, diétásnak semmiképp nem mondható. A szőlőcukorral szemben az egyetlen előnye, hogy édesebb így kevesebb elég belőle ugyan olyan édes hatás eléréséhez ezzel szemben viszont van több hátránya. Egyébként tényleg sok a 445kcal/100g a normál fagylaltokhoz képest, de ha fagylalt porról beszélünk akkor felteszem nem a késztermékből 100g-ba levő kalóriát tüntették fel a dobozon. Minden esetre ne ezzel akarj diétázni.
2009. jún. 15. 23:20
 4/5 anonim ***** válasza:
69%
A legtöbb pálcikás jégkrém hátulján szerencsére rajta van, hogy a fagyi hány kalóriát tartalmaz. Az ilyen gyümölcsös jégkrémek általában olyan 100 kalóriát tartalmaznak. Corában szoktam venni.
2009. jún. 16. 09:17
 5/5 anonim ***** válasza:

a fagyipor az egy koncentrátum.

a boltban kapható fagyi, már higítva van mindenfélével...

2009. jún. 23. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!