Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha nem lépem át vele a kalória...

Ha nem lépem át vele a kalóriakeretem, uzsira belefér egy 60 kcal-os fagyi?

Figyelt kérdés
Nem rendszeresen, heti egyszer kétszer... merthogy gondolom elég sz.r szénhidrát... de attol még fogyni fogok? Csak 60 kcal. Köszi
2011. aug. 7. 16:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem kell megvonni magadtól minden finomságot. Főleg nyáron. Én eszek mást is időnként, nem csak fagyit, hanem chipset, csokit, hamburgert is és nem árt a fogyókúrámnak, sőt! Van hogy kimondottan jót tesz. Nem azt mondom hogy rendszeresen, de időnként nem árthat.
2011. aug. 7. 16:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Persze belefér,....Nem a kis fagyitól fogsz meghízni. :)
2011. aug. 7. 16:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Bele... de a fehérjebevitelre figyelj!
2011. aug. 7. 16:21
 4/6 anonim ***** válasza:
En minden nap megszoktam enni 1-2 75kcalos fagyit(lefagyasztott joghurt:P) es fogyozom.De mivel belefer a kcal keretembe ezert nem fogok hizni tole.:P
2011. aug. 7. 17:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Én 1-2 heti (közben pár napra rokonokhoz mentünk, mondanom sem kell, süti-fagyi-csoki-nasi hegyek, de ott sem ettem azért mértéktelenül, de kicsit elengedtem magam), szóval 1-2 hétig egy kis füzetben leírtam, hogy mit ettem (az étkezés után azonnal) és ahhoz igazítottam mindig, hogy mit és mennyit egyek utána, volt, hogy megettem fél tábla csokit (durván hangzik... :D), de akkor aznap már csak egy kistányér ebédet ettem és utána gyümiket, zöldségeket. És ezzel a "módszerrel" lement róla 1,5 kg. :D Ja mellette nuku sport, bár elkezdtem lovagolni hetente 1× és majd tornázni is fogok, hogy még hatásosabb legyen. :)

Ha a kalóriákat számolod folyton, akkor nem élvezed igazán az életet és az sajna elég rövid. :D Kb. lődd be, hogy mit ehetsz, de ne görcsösen, sokkal könnyebb lesz. Én észre se veszem, hogy fogyókúrázom. :)

16/L

2011. aug. 7. 18:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Belefér, persze..

Viszont nem értem, hogy miért kell heti 1-2 fagyit megenni, én ezen a nyáron egyszer fagyiztam, meg vagy 2-szer ettem össz-vissz jégkrémet, és abszolút nem hiányzik, de hát kinek hogy..

Egyél nyugodtan, nem rontod el :)

2011. aug. 11. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!