Koplalás, sport mennyi idő alatt látszik meg?
Figyelt kérdés
56 kg vagyok és 160 cm, az egyetlen gondom a testemmel, hogy minden a fenekemre és a combomra megy, a hasam is tök lapos a karjaim is rendben vannak. Sürgősen le kell fogynom egy dolog miatt szóval, ha két hétig koplalok és egy órát sportolok mennyi fog lemenni, és fog-e látszódni az eredmény vagy csak a mérlegen.2012. márc. 31. 18:49
1/5 anonim válasza:
A 90 napos diéta segítségével nem fog mennyi, esetleg csak eleinte, viszont utána vissza fogod hízni. Egészséges táplálkozás és sport együttes hatása hamar meglátszik.
2/5 anonim válasza:
Ha nincs elszántság, nem fog menni... az a kérdés hogy mennyi a sürgős? 2-4 hét? 1 hónap alatti 2-4 kilónál több csak álom, nem fog menni, vagy ha mégis, akkor a szervezeted sinyli meg.
-kiskapu- ne fogyj! a zsirt alakitsd izommá!
Nem súlyzókkal- ott van a Calisthenic módszer 8vagy valahogy igy hivák) azzal edzz, elég napi 20 perc simán és két hét alatt magadra sem ismersz.
- Ha kérdezni akarsz irj uzenetet, nem szoktam visszanézni a kérdéseket.
3/5 anonim válasza:
Bocs, a 90 naposat nem ide akartam, a koplalást értsd helyette.
5/5 anonim válasza:
*menni.
Kicsit fáradt vagyok már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!