Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen edzéstervet ajánlanátok...

Milyen edzéstervet ajánlanátok egy 180cm/100kgos, macis alkatú srácnak?

Figyelt kérdés
Szeretnék fogyni. Futást elkezdtem. E mellett milyen edzéseket végezzek? Szedjek valamilyen zsírégetőt,ha igen, milyet?
2012. márc. 27. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
hány éves vagy azt is kéne tudni. amugy a 180centihez a 60-80kg közti suly az ideális, de nem mindegy hogy ez mind izom vagy mind háj. ebből kiindulva egy jó massziv diétába kéne kezdeni elöször is és azt kiegésziteni mozgással..futás,úszás ilyesmi , de nem tulzásba véve,mert ha izmot épitesz (és pedig sokan esnek abba a hibába hogy azt hiszik csak mozgással dejóllehet fogyni diéta nélkül) meg nehezebb is lehetsz a zsir alatt lévö nehezebb izom miatt.
2012. márc. 27. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:

20/f vagyok. Intenzíven kondiztam kb fél évig, akkor jött is izom rám rendesen, de azóta bizony arra az izomrétegre rakódott felesleg is. Így tényleg elég macis alkatom lett.

Diétára mit ajánlasz?

2012. márc. 28. 00:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Az egyszerű cukrok teljes mellőzése, teljes kiőrlésű kaják(lassabb a felszívódásuk tovább tart a telítettség érzése), barna rizs krumpli helyett, párolt zöldségek, telítetlen zsírok(olíva-, halolaj, mct), cukros üdítőt, "gyümölcsleveket" felejtsd el, helyette házi tej, csapvíz, mentes víz. Nassolásra gyümölcsök, alma mindennap.

Én zabpelyhet eszek minden nap szinte reggelire kenyér helyett, 1 hónap alatt leadtam 8kilót.

100kg/F

2012. márc. 28. 02:23
 4/5 anonim ***** válasza:

20/180/100...

Szakadna a víz mindkettőnkről közben, asszem xD

2012. márc. 28. 11:28
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm, ment a pont mindenkinek! :)

# 4/4 ma 11:28 Remélem lány vagy :) :P

Am igen, a szex a legjobb testmozgás, és ott egyszerre mindkét fél edzhet :D :P

2012. márc. 28. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!