Szerintem is gáz ha valaki felsorolja a napi kajáját, de nagyon kíváncsi vagyok hogy a mai étrendem tűrhető volt-e? 40/nő
Reggeli:2 szelet tk kenyér vékonyan margarinnal megkenve 4 szelet selyemsonkával, pirosarannyal.
tízórai:1 nagydoboz zsírmentes joghurt édesítőszerrel.
ebéd:kis tányér húsleves sárgarépával, kevés tésztával
1 szelet sütőben sült rántott hús 1 kanálnyi rizs jó nagy adag párolt vegyes zöldség, kevés jégsaláta fokhagymás joghurt öntettel.
uzsi:10 dkg túró édesítőszerrel
vacsora:Fehérjeturmix vízzel készítve
Nagyon köszönök előre is minden választ, legyen az bármilyen, de normális hangvételű!
Semmi baj nincs ezzel az étkezési rendel.A saját igényeid szerint állítod össze.Nemárt,ha neten nézel kalória táblázatot és ügyelsz arra hogy 900kcal fölé ne nagyon menjél 1 nap,ha fogyni akarsz.És nemárt egy kis mozgás se,még fél óra gyaloglás is sokat számíthat :)
Sok sikert a továbbiakban!
Az elsőre ne hallgass, ami a kalóriát illeti.
Szerintem okés, de diéta alatt is la. 1200 kcal/nap. Orvosok sem szívesen visznek ez alá, max. ha nagy gebasz van, és szigorú felügyelet mellett teszik.
Köszönöm szépen a válaszokat.A 900 -at én is nagyon kevésnek tartom.Ha számolgatom akkor 1300 és 1500 között eszek (de nem mindig számolom inkább csak úgy érzésselÍ)
Nagyon sokat kell fogynom, legkevesebb 30 kg-ot,legalábbis ez az első célkitűzés, utána még vagy 10-15 és 1 évet "adtam magamnak".Koplalással nem hiszem hogy végig tudnám csinálni.Egyébként 5 hete kezdtem és 6 kg fogytam, de az első 3 nagyon gyorsan lement azóta lassabb.Szigorítsak ezen szerintetek?
Természetesen tornázok is, heti min 4x plusz kerékpározás(nem csak úgy lustán hanem heti 20 30 km-t) és még súlyzózok is.
Szerintem nagyon rendben van:) mellé természetesen mozgás és akkor jó lesz:) hajrá kitartás!
1200 alá tényleg nem menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!