Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintem is gáz ha valaki...

Szerintem is gáz ha valaki felsorolja a napi kajáját, de nagyon kíváncsi vagyok hogy a mai étrendem tűrhető volt-e? 40/nő

Figyelt kérdés

Reggeli:2 szelet tk kenyér vékonyan margarinnal megkenve 4 szelet selyemsonkával, pirosarannyal.

tízórai:1 nagydoboz zsírmentes joghurt édesítőszerrel.

ebéd:kis tányér húsleves sárgarépával, kevés tésztával

1 szelet sütőben sült rántott hús 1 kanálnyi rizs jó nagy adag párolt vegyes zöldség, kevés jégsaláta fokhagymás joghurt öntettel.

uzsi:10 dkg túró édesítőszerrel

vacsora:Fehérjeturmix vízzel készítve

Nagyon köszönök előre is minden választ, legyen az bármilyen, de normális hangvételű!

2012. márc. 26. 20:25
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

Semmi baj nincs ezzel az étkezési rendel.A saját igényeid szerint állítod össze.Nemárt,ha neten nézel kalória táblázatot és ügyelsz arra hogy 900kcal fölé ne nagyon menjél 1 nap,ha fogyni akarsz.És nemárt egy kis mozgás se,még fél óra gyaloglás is sokat számíthat :)

Sok sikert a továbbiakban!

2012. márc. 26. 20:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Az elsőre ne hallgass, ami a kalóriát illeti.

Szerintem okés, de diéta alatt is la. 1200 kcal/nap. Orvosok sem szívesen visznek ez alá, max. ha nagy gebasz van, és szigorú felügyelet mellett teszik.

2012. márc. 26. 20:36
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat.A 900 -at én is nagyon kevésnek tartom.Ha számolgatom akkor 1300 és 1500 között eszek (de nem mindig számolom inkább csak úgy érzésselÍ)

Nagyon sokat kell fogynom, legkevesebb 30 kg-ot,legalábbis ez az első célkitűzés, utána még vagy 10-15 és 1 évet "adtam magamnak".Koplalással nem hiszem hogy végig tudnám csinálni.Egyébként 5 hete kezdtem és 6 kg fogytam, de az első 3 nagyon gyorsan lement azóta lassabb.Szigorítsak ezen szerintetek?

Természetesen tornázok is, heti min 4x plusz kerékpározás(nem csak úgy lustán hanem heti 20 30 km-t) és még súlyzózok is.

2012. márc. 26. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon rendben van:) mellé természetesen mozgás és akkor jó lesz:) hajrá kitartás!

1200 alá tényleg nem menj!

2012. márc. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!