Hízhattam ettől a naptól?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátnőmnél aludtam házibuliban...összeettünk mindent ami hízlal én pl egy tábla csokit fél pizzát,majdnem egy üveg fantát(1l)tejberizst,vajkrémes kenyeret,majdnem egy donoz nesquiket chipset sütit ésmég hajjaj...de majdnem az egész kijött.reggel 1kgval többet mutatott a mérleg tudom hogy a folyadék meg minden de akkoris...ja és egy hete nemis tornáztam...szerintetek híztam?:(
16/L
2012. márc. 24. 08:15
11/11 anonim válasza:
Szerintem lemegy pár nap alatt, én a 4 napos ünnepet zabáltam végig, 2 kg-mal mutatott többet a mérleg hétfőn, csütörtökön picit (0,1 kg-mal) kevesebbet is. :)
Ja, és nem koplaltam utána, napi 1600 kcalt ettem (amennyi nekem heti fél kiló fogyáshoz kell), mellette egy picit többet sportoltam, mint szoktam, így ment vissza. Szóval nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!