Tápláló ételek?
valami teljes kiörlésű kenyér kéne abbol szendvics.
és mellé mondjuk a kettő közt egy jó adag saláta zöldségekből, vagy pár alma.
Nekem is ez a problémám, én most a következőket fogom kipróbálni:
- Friss vagy aszalt gyümölcs.
- Diákcsemege.
- Müzliszelet.
- Korpás keksz.
- Nyers vagy párolt zöldségek.
- Almacsipsz.
- Gyümölcs vagy zöldségsaláta.
Ami még eltelít, az a zabkása. Ezt célszerű reggel vagy délelőtt enni, mert szénhidrát, viszont nagyon jól laktak és egészségesebb szénhidrát, mint a fehér kenyér.
mikor érsz haza?
reggel reggelizz! zabpehely kásának felfőzve, joghurt+gyümölcs
11ig ezzel elvagy ott kéne valamilyen gyümölcs+kefír+pár szem korpás keksz, abonett
ezzel elvagy 2ig ott szendvics- teljes kiőrlésű kenyér (ne az a formakenyér, hanem a rendes nagy tömör, mert ezzel jólfogsz lakni
hozzá mehet főtt tojás, sajt (pl mozzarella) fűszerkrémek, zöldfűszerek, tojáskrém, sonkák, főtt húsok, csirkemell, sovány karaj, marhahús soványan, tonhal sós lében, kiflibe beletöltve, túrkrémek, zöldségek
ezzel tuti elvagy 4ig ha még itt is suliba vagy joghurt+gyümölcs
tudsz vinni még cottage cheese, kefír, joghurt, gymölcsök, főtt tojás, zöldségek, dió, korpás kekszek, abonett, író, husok, halak,
Úúúúúristen, mintha én írtam volna ki ezt a kérdést :D Fel is olvastam a nővéremnek. :) Mondjuk szerencsére nem zabálok fel mindent, de én is farkaséhes szoktam lenni.
Vigyél két szendvicset és mondjuk még egy almát, de amit már írt egy válaszoló- a diákcsemege is jó ötlet. Én a 3 szendvicsen is gondolkozok, de annyit ch-t meg nem akarok enni... :S Nekem pluszban ott van a bajom, hogy fogszabályzót viselek, és néha elég nehézkes a fájdalom és a kajamaradékok miatt enni. :D
Hány éves vagy? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!