Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás a zsíros ételek mellett?

Fogyás a zsíros ételek mellett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most nem feltétlen arra várok válaszokat h milyen ételeket szabad enni, ha az emberek fogyózik.

Szóval... Kb 1 éve olyan munkahelyen dolgoztam, ahova fizikai energia kellett, nem is kevés. Izmos voltam stb. Akkor kerültem át egy irodai munkára. Elégedett voltam a testemmel, így nem is nagyon mozogtam. sajnos meg is látszott egy idő után, jöttek a kilók. 25 vagyok, elég alacsony (174), és már 80 kilónál tartottam. Zavart is, mert elment az önbizalmam, szexuális téren is elkezdtek gondok adódni. Ekkor döntöttem úgy h teszek ellene már.

Mivel én nem szeretem a zöldségeket (némelyiket igen pl paprika, uborka. De a paradicsom, cukkini is rokonaitól hidegrázást kapok, egyszerűen nem bírom megenni, sosem bírtam.) maradt az h sokat mozgok. Elkezdtem a Norbi féle kickbox edzést (tudom h nem igazi küzdősport, nem is akartam megtanulni verekedni:D fogyás miatt kezdtem el). 2,5 hónap alatt lefogytam 74 kg-ra. De közben nem nagyon válogattam az ételek között. Ugyanúgy eszem szinte minden nap szalonnát, csokit, süteményt, hurkát, kolbászt és általában elég nagy mennyiségben. Úgy fogytam 6 kilót, h az időbeosztásom miatt csak napi 2x tudtam enni, akkor is elég sokat egyszerre.

A kérdésem: Ez genetikai dolog az embereknél, h valaki egy "disznótoros" étrend mellett is tud fogyni, rendszeres mozgással? Mert sok kérdést olvastam ezen az oldalon már, és mindenhol azt láttam h mindenki kalóriát mér minden nap, alig eszik, mellette sportolnak,és vki még így sem tud fogyni.

Szerencsésnek mondhatom magam, h ehetek minden zsírosat, akár nagy mértékben is, amit szeretek, és mellette tudom tartani a súlyomat már hónapok óta? A rendszeres mozgás is sokat számít gondolom. (Én biztos nem bírnám ki azt, ha számolgatni kéne a kalóriákat, meg zöldség zöldség hátán, meg ilyen kis pár dekás adagokat lehetne csak enni.)

Hozzátenném nincsen semmilyen bélproblémám, illetve anyagcsere gondom, ami miatt ne tudnék hízni esetleg:)

Előre is köszönöm a válaszaitokat!

2012. márc. 9. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát most nem tudom. Manapság már minden egészségtelen. Zöldségek, gyümölcsök gén manipuláltak, vegyszerekkel tele vannak kúrv@. Igazából, ha változatosan étkezel, és emelett néha becsúsznak ezek a zsírosabb ételek, tehát nem kolbászt kolbásszal, meg szalonnát szalonnával eszel, hanem azért összességében próbálsz odafigyelni arra, hogy ne álljon le 40 évesen a szíved, akkor ez tök normális.

Én is mozgok, meg azért becsúsznak ilyen zsírosabb ételek, de összességében próbálok egészségesen étkezni, és így fogytam le én is, meg tartom továbbra is a súlyomat.

Remélem tudtam segíteni valamit.

2012. márc. 9. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
*emellett
2012. márc. 9. 14:55
 3/3 anonim ***** válasza:

nem genetika,matematika.

Ha kevesebb kalóriát eszelmint amennyit elhasználsz,akkor a szervezetnek ezt pótolnia kell. Tehát fogysz. Az, hogy a kalóriamennyiség amit megeszel miből van(zsír, szénhidrát, fehérje) az elsőlépésben mindegy.

Ott van jelentősége,hogy mennyi izmot bont a szervezet és mennyi zsírt, hogy evés után mikor leszel újra éhes, és hogy mennyire gyors az anyagcseréd.

De ez másodlagos.

Ha csak napi 1000 kalóriát eszel szalonnában akkor is fogyni fogsz,mert az 1000 kevesebb mint amennyit elhasználsz.

2012. márc. 9. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!