Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Minden csaj azt hiszi magáról,...

Minden csaj azt hiszi magáról, hogy kövér vagy dagatt?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondta rám, hogy nemcvagyok kővér de szerintem az vagyok. Nem olyan dagatt csak nem jó az alakom.

Sportolással megoldható?

2012. márc. 21. 20:15
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"67cm a hasam térfogata (a hasam körül)" Ez aranyos volt. :D

Semmi baj a testsúlyoddal a magasságodhoz képest. Ha viszont kövérnek érzed magad járj el sportolni, ússzál, fussál, stb. :)

2012. márc. 22. 16:22
 12/16 anonim ***** válasza:

Dagadt disznóóó vagy kérdező! Ha így haladsz, Karácsonyra vágósúlyban leszel! Ezt vártad, h ezt mondjuk? :)

Semmi baj sincs a méreteiddel, azok csak számok, a képek pedig minden számadatnál beszédesebbek! ;)

2012. márc. 22. 16:34
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!!!
2012. márc. 22. 20:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Aki 15akárhány centi az igenis lehet hájas 50 kg-mal:) de ilyen alacsonyaknál 1-2 kiló felszedése/leadása is nagyon látszik. Környezetemben is van rá példa:)
2012. márc. 29. 16:45
 15/16 anonim válasza:

Hát az attól függ milyen sportot választasz és mennyi ideig csinálod.

Én nem vagyok olyan kövér,de nekem is rá kell szánnom magam a sportolásra meg hogy kevesebbet egyek,mert akkor ha ez így megy nyárra olyan leszek mint egy víziló...

2012. ápr. 5. 09:11
 16/16 anonim válasza:
hát lehetne kisseb is de ez nem olyan gáz, csináljá felüléseket
2012. aug. 27. 14:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!