Minden csaj azt hiszi magáról, hogy kövér vagy dagatt?
Figyelt kérdés
Mindenki azt mondta rám, hogy nemcvagyok kővér de szerintem az vagyok. Nem olyan dagatt csak nem jó az alakom.
Sportolással megoldható?
2012. márc. 21. 20:15
1/16 anonim válasza:
165/50 kg vagyok, kövérnek érzem magam néha én is.De ez csak női hiszti:)
2/16 anonim válasza:
Hiszti ja! Amúgy tegyél fel képet kedves kérdező, ha akarod takard esetleg vágd ki az arcod róla és mi megmondjuk hogyan nézel ki. Ez sem lesz mérvadó persze, de minél több ember véleményét hallod, annál jobb.
4/16 anonim válasza:
Legszívesebben szívlapáttal tarkón vágnék minden hülye kis p.csát, aki az 50 kilójával itt nyávog, hogy kövér. Nevetségesek vagytok!
5/16 anonim válasza:
Egy 50 kilosnak is lehet hája, te majom.
6/16 anonim válasza:
Igen, hájas 50 kilós, belül meg üreges, mi? XD Szerintem is hatalmas baromság 50 kilósan hisztériázni, hogy jajj de kövér. Akkor ne egyen, ha ennyi esze van, akkor éhezzen.
7/16 A kérdező kommentje:
157/49,5 vagyok
Sulyba nézve sok???
2012. márc. 21. 20:43
8/16 anonim válasza:
Bármilyen hihetetlen 50 kilósan is lehet hájas az ember.
Az 53 kilós ugyanolyan magas barátnőm ezerszer jobban néz ki, mint én a 48 kilómmal. Ő sportol, izmos, és nincs rajta zsír. Én jóval hájasabb vagyok nála, mert nem sportolok, és nincs izmom.
9/16 anonim válasza:
Így van bármennyi kiló vagy lehetsz hájas, nem a súllyal van összefüggésben hanem a zsír % al, tegnap voltam teremben eléggé sok híres magyar testépítő edz ott ahova járok, pózolgattak edzés végén 125 kiló a csávó és atomkockás volt a hasa...A kérdésre válaszolva meg eszetlen sok dagadt csaj van, kimegyek az utcára és behányok kb <--nem kell sarkítani vannak nagyon bomba nők de pl elég a munkahelyemet megnézni 90+ os csajok mászkálnak, oké hogy iroda de akkor is...., de a legtöbb itteni kérdést elolvasom nem is csodálkozom...semmi közük sem a táplálkozástudományhoz sem az edzéshez amíg hisznek a "csodaszerekben" a x napos diétákban, a fogyasztó gépekben, a fogyasztó edzésrendszerben addig lesznek dagadt emberek:D
10/16 A kérdező kommentje:
67cm a hasam térfogata (a hasam körül). Ne kíméljetek csak az igazat.
2012. márc. 22. 15:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!