Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék leadni 7 kg-ot?...

Hogyan tudnék leadni 7 kg-ot? Részletek lent.

Figyelt kérdés
21 éves 165 cm 62kg-os lány vagyok. Az elmúlt 1 hónapban sikerült leadnom 4kg-ot, de már egyre nehezebben megy. Azért szeretnék 55kg lenni, mert akkor éreztem magam legjobban a bőrömben. Van vkinek ötlete? Tapasztalata? Tanácsa?
2012. márc. 20. 20:26
 1/1 anonim ***** válasza:

Tapasztalatom van. Hasonló paraméterekkel indultam: 164 cm és 62 kiló, 7 hete (nő, 27 éves). Most 56 kiló vagyok. Még 3 kilót szeretnék leadni. De leginkább a centit mérem, ami sokkal látványosabb.

Update életmódot választottam, betartom 90%-ban a kódokat. (és még mielőtt jönnek a lehurrogók, csak 1-2 terméket vásárolok az update-esek közül). Ez pedig az update kenyér, túrórudi, csoki.

Így nincs megszabott étrend, magam alakítom, és ha jól esik, este vacsi után is megeszem 3 kocka update1 csokit.

Nem vonok meg igazából semmit, csak odafigyelek.

Kalóriát nem számolok, de volt 1-2 nap mikor megszámoltam, hogy kb mennyit ehetek, csokival együtt 1200-1300 volt max.

Mellette heti 6x sport általában 40-60 perc(dvd-k, evezőpad, taposógép, ha tudok akkor futok, torna).

De sokan másképp csinálják. 2 gyerekkel nekem ez így megfelelő és hatásos.

Minden jót kívánok!

2012. márc. 20. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!