Tudtok nekem mondani olyan fogyókúrás módszereket amivel kocka hasam lesz?
Az egy dolog, hogy magas vagyok.. De én rengeteget sportoltam, futotta az utóbbi egy évben!
Ha te is futnál rendszeresen, és hasizom gyakorlatokat végeznél, akkor ha jól csinálod 1-2 hónap múlva már látszani fog.. De ne hagyj fel utána ezzel!
Rendszeresen kell utána is csinálnod, így eltünhet a zsír, és az izom is megmarad. Mellesleg figyelj az étkezésedre is!
Sajnos olyan nincs, hogy csak a hasadról megy le a felesleg. Vagy mindenhonnan fogysz vagy sehonnan. Így jártunk.
A kocka has nem a felülések számától függ, attól max erősödni fog de a zsír nem fog lemenni. Futás illetve bringa nagyon jó zsírégető, de a te esetedben érdemes lenne elkezdeni kicsit súlyzós edzést is csinálni, hogy magasságod és súlyod arányosabb legyen.
14 évesen ne akarj fogyókúrázni. Ha a nyarat edzőteremben töltöd, mire középsuliba mész, vadállat leszel ;o) Gondolom ez lenne a lényeg.
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!