Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudtok nekem mondani olyan...

Tudtok nekem mondani olyan fogyókúrás módszereket amivel kocka hasam lesz?

Figyelt kérdés
Vagy legalább az úszógumi menjen le!73kg vagyok 14éves
2012. márc. 20. 18:43
1 2
 11/14 anonim válasza:

Az egy dolog, hogy magas vagyok.. De én rengeteget sportoltam, futotta az utóbbi egy évben!

Ha te is futnál rendszeresen, és hasizom gyakorlatokat végeznél, akkor ha jól csinálod 1-2 hónap múlva már látszani fog.. De ne hagyj fel utána ezzel!

Rendszeresen kell utána is csinálnod, így eltünhet a zsír, és az izom is megmarad. Mellesleg figyelj az étkezésedre is!

2012. máj. 15. 16:34
 12/14 Duyu válasza:

Sajnos olyan nincs, hogy csak a hasadról megy le a felesleg. Vagy mindenhonnan fogysz vagy sehonnan. Így jártunk.

A kocka has nem a felülések számától függ, attól max erősödni fog de a zsír nem fog lemenni. Futás illetve bringa nagyon jó zsírégető, de a te esetedben érdemes lenne elkezdeni kicsit súlyzós edzést is csinálni, hogy magasságod és súlyod arányosabb legyen.

14 évesen ne akarj fogyókúrázni. Ha a nyarat edzőteremben töltöd, mire középsuliba mész, vadállat leszel ;o) Gondolom ez lenne a lényeg.

Kitartás!

2012. jún. 12. 20:21
 13/14 anonim válasza:
ha naponta 10 percet hasaol , sokat segit a has hama izmosoik, ha androidos telefonod van akkro huzd le a Weight loss for women , amelet fuss amenyit birsz de ne hajszold tul magad , es az ugralokotel is hasznos :) jon a nyarr ussz sokat :)
2012. jún. 21. 14:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Katus Attila azt mondta, hogy a felülésektől nem lesz kocka has, csakis a futástól...tehát minden nap annyit fuss amennyit csak bírsz, sőt még attól is többet.
2012. aug. 26. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!