Megtudná valaki mondani hogy a kókusz kocka miért marad kráteres?
Nem sütőport használunk,hanem szódabikarbónát.
Amúgy nem 1-2 tésztáról van szó,hanem nagyobb mennyiség.(cukrázda)
Már mindent ki próbáltunk,de csak olyan.
Lehet nagy a hő? 220fokon sütjük.
Köszi a válaszod.Még várok válaszokat.
Lehet, hogy a hő nem megfelelő, vagy a sütő is lehet probléma, hogy régi, vagy ilyesmi.(amikor régi sütőbe sütöttem nekem se nagyon sikerültek a sütik, meg pl villanyba nekem jobban sült, mint gázos sütővel) Vagy tényleg jobban keverni kellene még kicsit.
De őszintén szólva azt hittem ezt egy cukrászdába megoldják. :)
A citromlevet próbáltuk de nem jó.
Hát igen cukrázdában is vannak gondok :D
A sütő az jó,nagyipari kemence,gázzal megy,lehet tényleg a hővel van a gond.
Ma kipróbáljuk hogy kevesebb hőn sütjük,majd meg írom a végeredményt.
Még jöhetnek válaszok.
Köszi a segítséget mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!