Mit tegyek hogy hamarabb eltunjon?
Figyelt kérdés
Arrol van szo , hogy en kover vagyok de mar fogyokurazok es eleg sokat mar leadtam de az a baj hogy melleim meg mindig nagyok es nem nagyon valtozatak semmit ami engem nagyon zavar , mit tegyek , milyen tornat vagy mas dolgot csinaljak hogy eltunjenek a melleim jah es fiu vagyok es eleg ciki , valami gyors megoldast keresek .2012. márc. 20. 14:54
1/6 anonim válasza:
Vágd le xxxxD
Ennél gyorsabb megoldás csak egy kemencében van.........
De a tuti megoldás(most komolyan)az az hogy szerez sok pénzt és akkor bármelyik nőt megkaphatod.
És mit számít az már hogy pár év múlva szívinfarktusban hal meg az ember?? Ha már zavart volna,fel sem híztál volna.
Üdv.
2/6 anonim válasza:
Tényleg normális kiszámolt étrend, mellé súlyzós edzés+ aerob edzés
a kérdésedből ítélve egyik sincs jelenleg meg vagy nem jó minőségben....
vagy b verzió : dagadt maradsz
3/6 *gin* válasza:
add nekem :P vicc volt :)
csináld tovább a diétát, előbb-utóbb mindenhonnan eltűnik a zsír.
4/6 poiu válasza:
Hány éves vagy? Nekem is volt mellem, sok fiúnak van, van esélyed kinőni.
5/6 anonim válasza:
Súlyzós edzés pl fekvenyomás garantáltan eltünik.
6/6 A kérdező kommentje:
koszonom a valszokat , 16 eves vagyok
2013. márc. 16. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!