Ez igy jólenne vagy igy is hizlalna?
Van egy rossz hírem, mivel az alkohol tartalmaz cukrot ezért hizlal is mint az tudod. Ha este iszol és keveset, akkor is az aznapi fogyókúrádat tönkre tetted, s ha keveset eszel még be is fogsz nyomni, mint egy szamár. Ez meg nem szép látvány.
Javaslatom, ne izgasd magad ezen az egy napon, a fogyókúrában is lehet néha lazítani. S a fő lényeg a helyes étkezés mellett a mozgás. Én fél év alatt lenyomtam majdnem 30 kg-t s néha én is "vétkeztem"
jó bulizást.....
16:30 as írója:D
A titok egyszerű...:) Sok mozgás, amikor többet ettem mint ami betervezve volt (pl. karácsony), akkor naponta 2x edzettem. Nekem ami bevált az a szoba bicikli.
Persze az evést is ütemezni kell, ez egyén függő. S este 5-6 óra után semmi étel csak zöld teaminden nélkül. A mozgások minden esetben fél óránál tovább legalább 40-50 percig tartson. A 30 perc fölötti a zsírégetés miatt kell s az minél tovább tart annál jobb. Most testet építek, amihez még koncentráltabb táplálkozás kell. A lényeg a sportot rendszeresen ha lehet legalább heti 5x csináld. Ja s ami nekem még bevált egyáltalán nem, vagy csak reggel ettem szénhidrátot (tészta, kenyér stb.)
remélem tudtam segíteni s a lényeg a cél elérése. Ez az 5-8 kg a legnehezebb.
1: Egy nap nem számít a diétában, ettől nem leszel holnapra 6 kilóval nehezebb.
2: Egy ezer kalóriás diéta mellett egy pici piától is úgy be fogsz nyomni hogy csak na..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!