Sós mogyoró nagyon hizlalna most?
Figyelt kérdés
2010. okt. 4. 22:06
2/7 anonim válasza:
A mogyoró (akár sós, akár sem) igencsak hizlal, mert tele van olajjal - viszont ha csak pár szemet eszel belöle, akkor nem vészes.
3/7 anonim válasza:
A mogyoróban igaz, hogy sok kalória van, de ezek hasznosak. Telítetlen zsírt tartalmaz, ami nem gáz diétánál se. Mértékkel ehetsz belőle így este is.
4/7 anonim válasza:
Pár szemtől nem fogsz draszikusan hízni, csak a mogyoróal az a gond, ha az ember nekikezd, akkor míg van nem bírja abbahagyni.:S
5/7 A kérdező kommentje:
Köszi, én csak 5szemet ettem az előbb,de leraktam mert féltem,hogy rossz vége lesz. :D
2010. okt. 4. 22:21
6/7 anonim válasza:
Én meg hízni akarok,de még a mogyitól sem sikerül.Pedig volt,hogy 1 zacskót megettem.
7/7 anonim válasza:
Nem telített, hanem épphogy telítetlen zsírsavakat tartalmaz és nem kevés fehérje tartalma is van. Zsírbevitelre tökéletes, de csak akkor, ha mellette zsírszegény diéta van. Ebben az esetben még fogyasztó hatása is van bármilyen meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!