Az eperturmix vajon nagyon hizlalna?
Figyelt kérdés
Tehát igazából úgy csinálnám, hogy csak tej és eper keverékéből csinálnám, cukor meg minden más nélkül, olyan 3-4 körül innám meg és utána már nem ennék semmit..Szerintetek?2011. jún. 14. 09:07
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem hízlalna nagyon, uzsonnára tökéletes, és még vacsorázhatsz is. :)
De arra számíts, hogy valamivel kell édesítened (ne cukorral!).
2/6 A kérdező kommentje:
Méz kivételével mivel lehetne?Azt nem szeretem...Édeske??
2011. jún. 14. 09:38
3/6 bix válasza:
3-4 kor megiszod és nem eszel semmit? ügyi. aztán mennyit koplaltatod a szervezetedet? ha 8 kor reggelizel akkor 16 órát? remélem hogy ez csak vicc. a koplalással el lehet érni durva fogyást, de fenntarthatót, hosszú távon stabil súlyt nem...
4/6 A kérdező kommentje:
Dehogy!!!Természetesen reggelizem, és ebédelek is ez csak az uzsonna-vacsim lenne, ezért kérem, hogy estére nem gáz-e ez a fajta "kajcsi"!
2011. jún. 14. 10:30
5/6 anonim válasza:
nem hizlal, én nem szoktam édesíteni, de teszek bele joghurtot mert úgy krémesebb
6/6 anonim válasza:
Én sovány túrót szoktam még tenni bele, és van, hogy ez a vacsora.
Kb ilyen arányban: 10 dkg eper, 1-1,5 dl tej, 125 g túró, kicsi édesítő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!