Egy tál pattogatott kukorica vagy egy szem szaloncukor hizlal jobban?
Én meg azon gondolkoztam épp az előbb ,hogy egy tollpihe vagy egy elefánt a nehezebb.. Te tudnál nekem válaszolni?
Te tényleg ennyire ******** vagy? Egy tál pattogatott kukoricába van kb 500-600 kalória egy szaloncukorba max 80-90.. De ezt szerintem te is nagyon jól tudod( Vagy ha nem akkor valami nem százas..)És miért nem fehérjét próbálsz meg estére enni?? Egy kis túró vagy tojás ...
Szaloncukor.
(Első, szerintem választ várt, nem flegma lecseszést...)
második, szerinted az normális, aki napi egyszer eszik keveset, majd este 10-kor azon vacillál, hogy szaloncukrot vagy pattogatott kukoricát zabáljon-e...
nem koplalni kéne, kedves kérdező, hanem a lusta feneked felemelni és sportolni...
Igaz is, mekkora is az a tál? Nem ártana tudni, mert nagyon nem mindegy! :D
Mert akkor talán kicsit elhamarkodottan válaszoltam, mint ahogy az engem 0%-ra lepontozók is elhamarkodottan nyomták a piros kezet. :D
Szaloncukor = cukor (finomított szénhidrát) és zsír
Pattogatott kukorica = keményítő (szénhidrát), zsír (vaj) és só (de legalább rostok vannak benne)
Inkább kukoricát egyél, bár egyik sem ér egy kalap sz*rt sem. Se vitamin, se fehérje. De nem muszáj bezabálni egy egész tál pattogatott kukoricát, lehet egy marékkal is, és akkor jobb, mint a csoki.
Amúgy meg... a te szempontodból szerintem édes mindegy, mert hülyeséget csinálsz a koplalással. Az eredmény durva visszahízás lesz, amikor újra eszel rendesen. Ha meg nem eszel, akkor sajna kórház előbb-utóbb.
"nem csak a válaszoddal voltál elhamarkodott, hanem azzal a megszólalásoddal, hogy nem koplalni kéne, hanem sportolni,"
Az nem én voltam! Hanem aki beléd és belém kötött. Én a normális válaszolókhoz tartozom! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!