Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hízókúrához ez elég?

Hízókúrához ez elég?

Figyelt kérdés

Ma ezt ettem:

11:00: 1 tányér mákos tészta

15:00: 3 szelet süti

18:00: 5 vaníliás karika

19:30: fél tányér gyrostál?

2012. márc. 17. 19:46
 1/10 A kérdező kommentje:
168/48kg 18/L vagyok
2012. márc. 17. 19:47
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem túnik olyan soknak. Én azért kivizsgáltatnám magam, ha ennyire alacsony lenne a súlyom. Lehet, hogy valami nincs rendben.
2012. márc. 17. 19:52
 3/10 TrükkösBélabá válasza:
A hízókúrát azt 200kg feletti sertéssel kell csinálni azzal kell bedörzsölni az érintett területeket!:D Bocs nem tudtam visszafogni a trollomat.A reggelit sem kellene kihagyni ,több szénhidrát zsír kell ha hízni akarsz.Nézz körül ezen ez oldalon és csináld az ellenkezőjét tuti a hízás.Semmi mozgás,inkább számítógép előtt punnyadás plusz gyorséttermi menü némi chips, kóla, jégkrém ,csoki.Én már attól híztam vagy 10 kilót hogy ezt leírtam :D!
2012. márc. 17. 20:19
 4/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ja és ha már a gyorséttermi kaja, akkor szerintem minden kaja előtt szúrj egy kis inzulint pluszba. Az tuti segít!

Ne legyél már hülye! Ennyi kaját reggelire eszek! Ez még egy 48 kilós lánynak is kevés.

Gondolom nem elhízni szeretnél, ha igen, akkor tényleg csináld azt amit az előttem válaszoló írt. Ha mégsem, akkor pedig kezdj el rendesen enni. Napi 6-7 teljes étkezés. Valamint nem ártana sportolni is mellé.

2012. márc. 17. 23:42
 5/10 anonim ***** válasza:

R.

- egy szelet magos kenyér (v magos zsömle) felvágottal, sajttal, zölddel, margarinnal - majonézt is nyomhatsz rá

- rántotta, tükörtojás, bundás kenyér

- főtt/sült virsli kenyérrel

- péksüti

- egy bögre zsírosabb tej, v tejes ital

T.

- fél zacskó olajos mag

- kalóriásabb gyümölcs (pl. banán), vagy, ha nem az (mint az alma, narancs...), akkor dobd fel mézzel, maggal, v zsírosabb sajttal

- egy puding

- ha van süti, abból pár db

E.

- tartalmasabb leves, amellé

- hús, és köret (rizs, krumpli)

- tésztaféle

- desszertnek mehet süti is - ha fér beléd

U. mint tízórai

V.

- rántotta, tükörtojás

- ebéd - mondjuk kisebb adag

- kenyér v zsömle felvágott, sajtkrém vagy margarin, sajt, zöldség, majonéz

- péksüti

UtóV. - lefekvés előtt, ne túl nehezet, de kalóriásat

- bögre mézes tejes ital

- puding, v joghurt felturbózva

- banán

- pár szem kex, v süti

- olajos mag

2012. márc. 18. 09:53
 6/10 anonim ***** válasza:

- a gyümölcsök soha ne étkezésre (pl. tízórai), hanem amellé menjenek

- válassz zsírosabb tejtermékeket

- amit tudsz, dúsíts reszelt sajttal, tejföllel, tejszínnel, sajtkrémmel, olajos maggal, mézzel, majonéz is mehet

- nyugodtan használj több zsiradékot főzéskor

- napi 1 csomag olajos mag (kb. 600 kalória, csak nasi, de egészségesebb, mintha csoki ennél)

- édességgel csak csínján, mert nem feltétlen hizlal, de egészségi problémákat okozhat

- napi 6-7 kaja, ebből 3 nagy, és 3-4 kisebb

- sok folyadék, de ne kóla, inkább mézes tej, mézes tea, gyümölcslé

- amikor tudsz, csipegess valamit - mag, banánkarika, alma v körte+sajt, magában kockázott sajt

2012. márc. 18. 10:00
 7/10 anonim ***** válasza:

Nekem pl. ma eddig (iugyanennyi kiló vagyok és senti, mint te.

R. bögre tejeskv, fél szelet kenyér egy virsli majonéz

T. két csokis kex, egy pohár bodzaszörp, egy marék mag

E. egy tányér zöldségleves, csirkepörkölt egy szedőkanál nokedlivel, uborkával és két ferrero rocher

A többit még nem tudom, de uzsira vmi gyümi+mag, vacsira szendó, utóvacsira meg kex és csokis/mézes tej lesz

2012. márc. 18. 12:47
 8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, utolsó te is hízni akarsz?
2012. márc. 18. 13:05
 9/10 anonim válasza:

Jol hangzik ez a fogyokura de kinek van ideje ennyit enni ennyire rendszeresen? En eszem amikor tudom, de dolgozom, suliba jarok, egyszeruen keptelenseg beiktatni sajnos. Jarok konditerembe es mozgok eleget, az szokott segiteni, ezen kivul edzes utan iszom protein turmixot.

En 172 cm vagyok 56 kg 28/L. Regen en is 50 korul voltam de azert jonnek azok a kilok fel idovel. Meg szeretnek 4 kilot hizni, es tenyleg azt tudom mondani, hogy sportolj es egyel egeszseges kajakat es sok vizet igyal!

2012. márc. 28. 04:44
 10/10 anonim válasza:
Hizokurat akartem irni nem fogyokurat :)
2012. márc. 28. 04:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!