Mozgásnak az is jó ha naponta 30 percet táncolok zenére?
Én is táncolok inkább minthogy fussak meg sétáljak:)
És tényleg hatásos:)
A semminél mindenképp jobb, de nem tudom Te hogy táncolsz diszkóban.. annál szerintem kicsit intenzívebben kell... (ha magamból indulok ki, engem az annyira nem izzaszt meg, mert a lábam alig mozog... ) és én ha otthon táncolok, észre se veszem, de a végén már sokkal kevésbé mozgok.
Szerintem ezeket érdemes kipróbálni:
- Táncvideók/táncos aerobic szerűség :D
- Hülyén hangzik, de takarítás, mászkálás zenére... ugyanúgy táncolsz, csak kisebb a veszélye, hogy ellankadsz... mivel közben el kell jutnod A-ból B-be, így nem elég, ha csak "rángatod a tested" :D, (Diszkóban gondolom nem "rohangálsz" fel alá)
- Táncszőnyeg!!! Én nagyon szeretem, és tényleg el lehet fáradni benne rendesen. Nézz utána egész olcsókat kapni mostanság.
De ha egyik sem tetszik, jó a sima tánc is,átmozgat, és ha szereed, akkor a "lelkileg" ezerszer jobban felfrissít, mint a futás (szvsz)
Ezt próbáld ki, nagyon jó táncos aerobic :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!