Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan oltsak vissza, ha...

Hogyan oltsak vissza, ha azzal pisználnak, hogy kövér vagyok?

Figyelt kérdés
Már nem bírom elviselni, hogy egy ismerősi köröm állandóan azzal piszkál h kövér vagyok pedig nem! Mivel tudok ilyenkor visszavágni hogy üssön?:D

2012. márc. 17. 17:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

GreenTea

Egyszerű a dolog. Ha kövér vagy és zavar, hogy piszkálnak, akkor fogyj le! Ha nem zavar és ezt látják is rajtad, akkor nem olyan jó móka. Ha nem vagy kövér és piszkálnak, akkor én speciel azt csinálnám, hogy jól megcsipkedném a kis tokájukat és mondanék valami szépet... pl.: "jajj kibeszél pufikám?!" majd egy szelet kenyérrel kezdeném el simogatni a képét és tapsolnék, hogy: "kenünk egy zsíroskenyeret" vagy öngyújtóval mennék neki, hogy: "gyere kisütlek a zsírodban ßuzikám". De lehet, hogy töltenék neki egy kis Pur-t, mert az zsíroldó.

Ha nem hájas akkor meg megtámadod valami fájó pontját. Ennyi az egész. Gerinctelenül kifigurázod. Egyszer kell csak megtenni és utána tudja mi a helyzet.

Persze ezek nem szép dolgok, de vagy rájuk gyújtod a zokniukat álmukban, vagy minden reggel úgy kelsz, hogy pofánszarnak...

remélem érthető a hasonlat

2012. márc. 17. 23:57
 12/12 A kérdező kommentje:
173cm/56kg. Nem hiszem, hogy kövér lennék:D(azért van egy kis pocim de kinek nincs?) Nekem nem a súlyommal van alapjáratom a gondom, azt hiszem, hanem az önértékelésemmel. Egyébként már próbálom elkerülni ezt a "bandát" akik mindig megtalálnak, múltkor az egyiket tökön is rúgtam mert nagyon betelt a pohár. Lehet, hogy így próbálnak udvarolni(elég rosszul), de komolyan volt amikor elkezdtem fogyózni emiatt vagy napokat sírtam. Nem is tudom hogy lehet valaki ekkora gyökér, megpróbálok velük nem foglalkozni. És köszönöm a válaszokat:)
2012. márc. 22. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!