Ez így jó lesz?
Figyelt kérdés
14 éves srác vagyok 178 cm 72-73 kg.Először a tanácsotokat szeretném kérni,hogy leadjak kb 10 kilót vagy izmosodjak először? A hasam és a mellkasom 1vonalban van,de felesleg van rajtam főleg a lábamon.Namost attól függően hogy izmosodjak vagy fogyjak kellene egy étrendet összeállítanom.Én erre gondoltam:
reggeli: 1 adag zabpehely(most pontosan nem tudom hány gramm rá van írva a zacskójára)
tízórai:1 db alma
ebéd: csirkemell és valamilyen köret(ajánlhatnátok valamifélét)
uzsonna: 1 alma
vacsora: hal vagy kefir,vagy natúr joghurt Ez mellett lejárnék futni heti 3x 30-45 percet(később majd növelem) Mi a véleményetek? Ha még maradna kérdésetek légyszives kérdezzétek meg,ahogy tudok válaszolok,csak nem akartam regényt írni.
2012. márc. 17. 13:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!