Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez így jó lesz, hogy elérjem...

Ez így jó lesz, hogy elérjem a célomat?

Figyelt kérdés

165 cm vagyok, és 63 kg.Szeretnék 1 hónap alatt lefogyni 4 kg-t a születésnapomra, tehát heti 1 kg-tól egészségesen szeretnék megszabadulni.

Szerintetek ez így jó lesz?Mai étrendem:

reggeli(8:00):1 db főtt tojás tormával

tízórai(11:00):1 db alma

ebéd(14:45):leves(illetve csak lé), cukkinis főzelék és pár szem hús

uzsonna(16:00):1 db narancs, 1 kocka csoki

vacsora(17:30):1 db sült tojás hagymával

víz:1 liter

mozgás:20 perc Rubint Réka

Naponta kb. 600 kcal-t szeretnék magamhoz venni.

Előre is köszönöm a válaszokat

2012. márc. 12. 17:31
 1/5 anonim válasza:
Hát az a kajamennyiség édes kevés meg szerintem a 20 perc is. Egyél nyugodtan 1200kcal-t és mozogj többet. Na meg persze nagyon sok folyadék.:)
2012. márc. 12. 17:43
 2/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés a napi 600kcal, a reggelit és a vacsorát cserléd fel :) és még a reggelihez nyugodtan tehetsz 1vékony barna vagy rozsos kenyeret.
2012. márc. 12. 17:45
 3/5 anonim ***** válasza:
víz minimum 3 liter,az a csokit szerintem nem kell,helyette inkább egyél rendesen,de fehérjáből,és ne szénhidrátból.és éhezni sem fogsz
2012. márc. 12. 17:50
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat :) csokit csak néha eszek, mikor már nagyon édesség ehetnékem van :D
2012. márc. 12. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon kevés kcal és a későbbiekben ráfázol, mikor nem szeretnél tovább fogyni, kicsit többet kezdesz enni és rohamléptekkel meghízhatsz, ha koplalsz.

Reggelire egyél sokkal többet, szénhidrátot is, 1 db tojás tormával kevés. Ehetsz mellé 1-2 tk kenyeret vékony sonkával, sajttal, paradicsommal. Eheted még ezeket: zabpehely (teljesen natúr, sózatlan, cukrozatlan zabpehely!) kefírrel vagy joghurttal (natúr), zabkását gyümölcsökkel (diétásan elkészítve. Istenieket lehet belőle csinálni!:) ) Reggelire ilyesmiket ajánlott.

Tízórai: alma az nem rossz. Én ált. két gyümit eszem: 1 narancs + 1 kiwi pl., pici zabpehellyel meghintve.

Ebéd: Csirkehusi, pulykahusi, hal zöldségkörettel vagy barnarizzsel.

Uzsonna: Alma az jó. 

Vacsora: Jónak hangzik, amit írtál. Ezenkívül vacsira még mehetnek ezek: túró, natúr joghurt, vékony sonka, sajt, saláta.

Folyadék: Ennél többet igyál. Min. 2,5 - 3 l víz, ha nem több, napközben csalántea, zöldtea üresen. Ezek jót tesznek az anyagcserének és egészségesek.

Ami a sportot illeti: kevés a 20 perc alakformálós Réka. Kiegészítésnek mehetne, de ha fogyni akarsz, akkor inkább futás, bicaj, lépcsőzőgép. Ezek mellett Réka dvd-vel még lehet formásodni.

Nekem ezek beváltak 

2012. márc. 13. 11:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!