Hogyan, mennyi idő alatt és mennyi súlyfeleslegtől szabadultatok meg?
Figyelt kérdés
Régen sokat fogytam 20-25kg-t, és most már több mint a fele visszajött, pedig sannyi a kül. h. mostmár átlagos normál mennyiségű ételt eszem, és kevesebbet, de tornázok, és még így is jön fel a kg:((
Segítsetek nekem, hogyan tudnék drasztikusan minél többet kevés idő 2 hónap alatt kb lefogyni?:((( Nagyon elkeseredett vagyok hiszen egy év alatt sikerült leadnom és rá egy évre megint Kövér vagyok:((( Segítsetek!!!!:(((((
2009. jún. 11. 20:52
1/5 anonim válasza:
jaj:) nelegyél ennyire elkeseredve:D van még időd lefogyni.. :D én 15éves vagyok még csak,igaz..én is akarok már vékony lenni(70kg) 80ról indultam,a 90napos diétával, egy hónapja.és 10kilót fogytam.deszinte mindenteszem.. fehérjenap: sonkás-sajtos szendvics,keményítőnap,párolt zöldség,brokkoli,répa,rizs. szénhidrátnap,szószos tészta,gyümölcsnap soksok frissgyümölcs,gyümölcssali.. stb:) víznapot nemtartok:d nembirnám kiiii:d probáldki..háthanekedis beválik:D nekem bevállt..idáig.aztán mikorvége,életmódót váltpok..még nemkéső:D nekedse:D pussz:D
2/5 Krisz85 válasza:
0,5-1 kg /hét a normális, tehát max 8 kiló, ha zsírból szeretnél fogyni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat:) És az első nagylánynak meg különösen:)) és a bíztatást is, puszi neked is:))
2009. jún. 11. 22:27
4/5 bubuzéla válasza:
Mindenféle víznap, meg egyéb kuruzslás helyett mondjuk milenne, ha normálisan táplálkoznál? Akkor esetleg heti fél kiló lecuppanna egy darbig, persze ez sem lineáris (+- x kg) és persze ha közben sportolsz is, akkor erősödsz és stagnálhat is a fogyás, közben formásodsz mégis.
5/5 anonim válasza:
a szomorú igazság az, hogy többet eszel mint amit elégetsz ezért hízol.. (kivéve ha valami betegség pl. cukorbetegség miatt felborul az egyensúly)
sok sikert kívánok a fogyáshoz. válogasd meg mit eszel;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!