3 hónap alatt kéne leadnom kb.10 kg-t. Lehetséges?
158 cm és 55 kg vagyok. Ez az alkatomon nem annyira látszik, de mivel kamaszodom, ezért egyre jobban aggaszt a súlyom, és a felesleg is, ami rajtam van.
Sokféle diétát próbáltam már, de sosem tudtam megállni, hogy ne egyek valami nagyon hízlalót. Általában éhezős diétákat csináltam, és utána bekajáltam, majd kihánytam. Így nem sikerül lefogynom, ezért most valamilyen tanácsot kérnék, hogy hogyan sikerülhetne leadnom azt a 10 kg-t 3 hónap alatt. Kinek sikerült, és milyen módszerrel? Természetesen a sportot is beleszámítom a fogyókúrába, mert az elengedhetetlen.
Amúgy nem tudom, hogy mennyire fontos a horoszkópom (oroszlán), mert láttam már olyat, hogy fogyókúra a horoszkópból kiindulva.
(Azért nem guglizok, mert itt elsősorban olyan emberek véleményét szeretném kikérni, akiknek már sikerült lefogyniuk.)
14/L
úgy is lefogják fikázni a többiek de nem számít nekem és ismerősömnek bevált remélem neked is.Miután végez ért a diéta figyelj oda milyen menyiségben eszel.Persze a mozgás is kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!