Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges 2 hónap alatt...

Lehetséges 2 hónap alatt leadnom 10 kilót?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tudom, ez egy nagyon elcsépelt kérdés, de mivel minden ember más és más, ezért gondoltam, ha leírom az adataimat, akkor tudtok segíteni. 20 éves vagyok, kb. 163 cm magas, és 69 kiló. Eddig is betartottam az egészséges táplálkozás alapjait, de áltálában 1 hét után mindig bezabáltam. Igaz, csak 1 nap volt, de meg is lett az eredménye, nem is ment le. Most nagyon elszánt vagyok: fejben rendbe raktam a dolgokat, készen állok csak olyan ételeket fogyasztani, amelyek jót tesznek a szervezetemnek. És készen állok mozogni. Kíváncsi vagyok a véleményetekre: mit egyek (rozskenyér, zöldség, gyümölcs, hús, milyen arányban, miről mondjak le?) és mennyit mozogjak (bírom a sportot, szeretem is)? Fontos lenne...:S Előre is köszönöm a válaszokat és a segítségeteket!!!!
2009. ápr. 26. 13:21
 1/8 anonim ***** válasza:

szia

olvasd el a body.builder.hu oldalon található alapismeretket. Az segít!

2009. ápr. 26. 13:46
 2/8 anonim ***** válasza:
2 hét alatt 10 kilót is simán lehetséges...
2009. ápr. 26. 15:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Igen, le lehet adni 2 hónap alatt 10 kilót, de csak sporttal. Ha azt nézed, hogy a heti egy kiló az ideális, akkor is minimum 8 kilót le tudsz adni "egészségesen". Amúgy merre laksz? Nekem is ilyesmik az adataim (én 64 kiló vagyok). Ha esetleg Békés megyei vagy, akkor velem tarthatnál! :)
2009. ápr. 26. 15:24
 4/8 anonim válasza:

Én most csináltam meg a 13napos diétát és leadtam vele 5kilót. Persze még 10et szeretnék, de azt majd sporttal próbálom. Később meg talán újra megcsinálom a diétát.

Most én is 164centi és 70kiló vagyok.

2009. ápr. 26. 17:06
 5/8 anonim válasza:
Ja és úgy hogy nem sportoltam a diéta alatt.
2009. ápr. 26. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Mi lenne ha kisebb célokat tűznél ki? Ez így ebben a formában teljesíthetetlen és csak fel fogod adni!
2009. ápr. 26. 18:30
 7/8 anonim ***** válasza:
Szia! Én 8 hét alatt adtam le 12 kg-t de nekem több volt a feleslegem. Tornáztam, kiiktattam a kenyeret, nasit, húst ettem zöldséggel, savanyúsággal, felvágottat, virslit zöldségekkel. És ami nekem nagyon bejött és segitett a light cóla :D Nincs benne cukor, nem hizlal ( a többi hatását ne nézzük, túl sok koffein stb.)Elvette az éhségérzetemet és az édes iránti igényemet. Neked még nem vészes, ezért állj neki időben mert később nehezebb lesz. Ha egészségesebben táplálkozol mint eddig, este 6 után nem eszel, tornázol mellette sikerülni fog.A húst mindig zöldséggel egyed, vagy ha pl. rizst kivánsz az mellé ne egyél húst. Joghurtot, gyümölcsöt inkább délelött egyél, estefelé már az sem ajánlott.És kerüld a cukrot, lisztet. Kb. ennyi hirtelen :) Kitartás!
2009. ápr. 27. 18:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Húha, nagyon szépen köszönöm a válaszokat, nagyon hasznosak és pozitívak voltak (kivételek, persze, itt is vannak)!!!!! Nagyon jól haladok, súlyban nem tudom mennyi, de már rákérdeztek, hogy fogyózom-e, mert látszik.:D Pedig tényleg csak fejben tettem rendbe a dolgokat. Kiegyensúlyozott vagyok, nem ragaszkodom a kajákhoz, este tornázom, akkor nem is vagyok így éhes, úgyhogy vacsi kilőve.:D Nem számolom a kalóriákat, tiszta a fejem, és amikor megéhezem, eszem (persze, csak egészségeset:D). Most amire rákattantam, az a görög sali. Nem sok sajtot rakok bele, mert nem tudom, mennyi a zsírtartalma (mondjuk, régen Norbiztam, ott 1es kód). Úgyhogy, még egyszer nagyon szépen köszönöm, most már tényleg csak a kitartásomon múlik!:D:D
2009. ápr. 27. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!