1db (nem egy pár! ) virsli hány gramm? Nincs meg a csomagolása, fagyasztani szoktam. Elkezdeném a kalóriát is számolni, de se mérlegem nincs (még), és a csomagolása sincs meg.
Én személyszerint azért vagyok itt hogy ha nem tudok valamit (mondjuk a PC rovatban) akkor megkérdezzem, és ha tudok valamit akkor azt elmondjam. Ha megkérdezem a PC rovatban hogy melyik weboldalról lehet jó processzort letölteni mert elromlott a hangfalam, akkor valószinüleg nem a kérdésemre fogok választ kapni, hanem felfogják a problémámat, és megmondják hogy vegyek egy másik hangfalat. Ugyan ezt teszem énis. Felfogom hogy valaki jingjang lábujgyűrűvel akar lefogyni, és megmondom neki hogy hogyan diétázzon ahoz hogy lefoggyon. És ez így helyes bármit is mondassz.
De nagyon elkanyarodtunk, egyáltalán nem gond hogy a kérdező tudni akarja hány gramm a virslije, csak nem tudjuk neki megmondani mert rengeteg különböző méretű és fajtájú virsli van. Egyébként valószínűleg már nincs meg az a kérdéses virsli ami ennyi vitát szült. :D
Nem gondoltam hogy ilyen vita lesz.
Ritkán eszem virslit, havonta kb 2szer, ezért van lefagyasztva, mert különben megromlik a hűtőben... De néha jól esik. Sok dolog van, ami káros, vagy nem túl egészséges. Édesítő helyett pl nyírfacukrot használok (ha kell), nem eszem margarint csak teavajat használok ha kell, a zöldségeket a piacról veszem.... Ezt eddig is tartottam, csak a fehérlisztes, cukros dolgokat cseréltem le és sokat mozgok, naponta 40 percet általában és szerencsére olvadnak is le a kilók. Ha édesség kell, update1 pudingot/csokit eszem, amiből lehet néha pár kockát és így egyáltalán nem érzek késztetést a nassolásra.
Na mindegy.
Szép napot mindenkinek!
Pont jól csinálod, csak én elsőre azt hittem diétás programot csinálsz.
Sokan 2nap alatt akarnak lefogyni és erre mondjuk nekik hogy életmódváltás kell, és úgylátom átestünk a ló tulsó odlalára mert valaki már azt hiszi diétára nincs is szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!