1db (nem egy pár! ) virsli hány gramm? Nincs meg a csomagolása, fagyasztani szoktam. Elkezdeném a kalóriát is számolni, de se mérlegem nincs (még), és a csomagolása sincs meg.
jójó, túlélem :)
csak így nem tudom kit pontozzak le :D
ne haragudjatok de ez nagyonhülye felfogás hogy úgyis egészségtelen minden úgyhogy mindegy mit eszünk. Pont hogy emiatt kell a lehetőséghez mérten figyelni rá. Persze nem kell végletekbe esni a hétköznapokban, de a diéta az más.
Ilyen arányban feldolgozott élelmiszereket még 50éve sem fogyasztottunk, az emberi szervezet nagyon nem erre lett kitalálva. A rossz minőségű tápanyagok is felszívódnak, de felhasználni már nem tudja őket olyan jól a szervezet, úgyhogy lerakódnak. Az a baj hogy ez pontozástól függetlenül is így van.
Mindenki mindíg azt keresi hogyan fogyhatna a legkevesebb erőfeszítéssel, mikro az eredmény minősége pont attól függ hogy mennyire precízen csinálod és mennyire keményen teszed oda magad. De ti tudjátok, nyiilván nem kell hogy mindenkinek atléta testalkata legyen.
Ja, 1 sor, + a válaszok fele....
Mind1, nem csak ez a kérdés, ahol ez van.
Pl kérdés (nem konkrét, de ilyen jellegűek)
Mennyi kcal van egy kockás túrórudiban?
válasz:
Nem mindegy, ha szemetet eszel?
Akin felesleg van az életmódváltással évek alatt fogyik le.
A helyes életmód és a diéta két külön dolog. Én sem diétázok, én is mindent megeszek úgy hogy közben a hús a rizs a zöldség és a gyümölcs dominál.
De a diétában nincs pardon különben az lesz hogy nem sikerül lefogyni. Ha kalóriát számolsz virslivel meg rántott hússal akkor nem fogod érteni hogy az utolsó 5kiló miért nem megy le. A diétához kell egy kis akaraterő, ez van. Persze a másik megoldás sem elitélendő, ha valaki "csak" életmódot vált de nem diétázik. De az esetek 99%ában nem ez van, hanem az hogy az illető diétázni akar, de nem hajlandó 3hónapig lemondani a csokiról aztán meg nem érti miért nem fogyik. Nem kell fogyókúrázni, DIÉTÁZNI kell, és közben megtörténik az életmódváltás is.
3hónapig lemond róla aztán meg mértékkel eszi mert életmódot váltott.
ha hónapok alatt akarsz eredményt elérni akkor diétázni kell. aztán nem ugyanúgy folytatni. hanem azt amit te csinálsz, rátérni a helyes életmódra, ami egészséges és megtartja vele a súlyát. tényleg olyan bonyolult?
17:18
Kérlek, ne forgass ki...
(én pl január elsejèn ettem virslit utoljára.)
És elviekben 90%ban egyet is értek veled. De akkor is sz@r, ha nem kap vki választ a kérdésére, helyette kap véleményt...
Fogyasztószeres kérdéseknék is csak a kioktatások, hogy kérdező vazzeg de hülye vagy...
Nem használtam soha semmit, nem is fogok, mert kamu mind, de attól még nem írom le ezt mindenhova, ellenben sokakkal, mivel a kérdező nem erre kíváncsi (aki naiv, buta, és tablettától vár csodát...tegye.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!