Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehetne ilyesmi alakom?...

Hogy lehetne ilyesmi alakom? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

Hány kg kéne hogy legyek a 167 cm-hez, hogy nagyjából így nézzek ki? Diétával, futással és súlyzós edzésekkel lehet hasonló alakom? Most 56 kg vagyok.

2012. márc. 12. 19:09
 1/5 anonim válasza:
Most ez egy őszinte válasz lesz. Hasonló az alakom mint ennek a lánynak, és 165 cm vagyok, 43 kg. Szerintem egy 49.50 kg jó lesz neked. Ne egyél chipseket és csokikat, zsíros ételeket, heti kétszer menj el futni és mindennap tornázz.
2012. márc. 12. 19:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kezdetnek nőnöd kell 10 centit. Ha ez megvan, gyere vissza, és folytatjuk. :)
2012. márc. 12. 19:16
 3/5 anonim ***** válasza:

165/43?

Az durván kóros. :(

2012. márc. 12. 19:18
 4/5 anonim válasza:

Egyébként imádok enni, állandóan eszek, végigjártam már pár kórházat és nem találtak semmilyen rendellenességet, ilyen vagyok.

Bár kezdem gyanítani hogy a sok stressz miatt vagyok ilyen.

Első voltam.

2012. márc. 12. 19:21
 5/5 A kérdező kommentje:
Ja, igen...nőni nem szeretnék, csak valami hasonló alakot:D Jó lesz nekem ez a 167 cm, csak fogyni és formásodni szeretnék. Amúgy nagyon jó lenne, ha én is olyan lehetnék, amilyen te, és annyit ehetnék amennyit csak akarok, mégsem híznék. Szerintem tök szerencsés vagy:):') (viszlát Milka barátom:/:()
2012. márc. 12. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!