Hogy lehetne ilyesmi alakom? (kép)
Figyelt kérdés
Hány kg kéne hogy legyek a 167 cm-hez, hogy nagyjából így nézzek ki? Diétával, futással és súlyzós edzésekkel lehet hasonló alakom? Most 56 kg vagyok.
2012. márc. 12. 19:09
1/5 anonim válasza:
Most ez egy őszinte válasz lesz. Hasonló az alakom mint ennek a lánynak, és 165 cm vagyok, 43 kg. Szerintem egy 49.50 kg jó lesz neked. Ne egyél chipseket és csokikat, zsíros ételeket, heti kétszer menj el futni és mindennap tornázz.
2/5 anonim válasza:
Kezdetnek nőnöd kell 10 centit. Ha ez megvan, gyere vissza, és folytatjuk. :)
4/5 anonim válasza:
Egyébként imádok enni, állandóan eszek, végigjártam már pár kórházat és nem találtak semmilyen rendellenességet, ilyen vagyok.
Bár kezdem gyanítani hogy a sok stressz miatt vagyok ilyen.
Első voltam.
5/5 A kérdező kommentje:
Ja, igen...nőni nem szeretnék, csak valami hasonló alakot:D Jó lesz nekem ez a 167 cm, csak fogyni és formásodni szeretnék. Amúgy nagyon jó lenne, ha én is olyan lehetnék, amilyen te, és annyit ehetnék amennyit csak akarok, mégsem híznék. Szerintem tök szerencsés vagy:):') (viszlát Milka barátom:/:()
2012. márc. 12. 19:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!