Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt diéta-szempontból...

Milyen volt diéta-szempontból a mai napom?

Figyelt kérdés

Reggeli: Pár darab sült párizsikarika, friss káposzta gyorsan sütve (ropogós maradt) egy rántottával és egy kockasajjtal- céklával.

Ebéd: Rizs két darab csirkeszárnnyal és cukormentes barackbefőttel.

Uzsonna (nem szoktam, csak egy jó liter tea)

vacsi: rizs káposztával.

7 után már nem szoktam enni, max megint teát iszom majd.

2012. márc. 12. 17:10
 1/8 anonim ***** válasza:
nekem ez a heti adagom.
2012. márc. 13. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor leírnád napokra lebontva?
2012. márc. 13. 11:30
 3/8 anonim ***** válasza:

le cica.

reggelire nem párizsikarikát eszünk káposztával.a rántotta oké és szerintem elég is.max 3 tojásból + lehet a kockasajt

ebédre a barackbefőttet hagyd ki.minek?a rizs jó ch forrás a csirkeszárny helyett mell?

uzsonnára egyél egy almát vagy narancsot..joghurtot.

vacsorára nem eszünk szénhidrátot(rizs) a káposzta ok,de ajánlom a sovány túrót,vagy natúr joghurtot zöldségekkel,abonettel.lefekvés előtt 4 órával ne egyél.(ha 10-kor fekszel akkor 6kor egyél..)és a teába ne tegyél cukrot,inkább édesítőt.

szívesen.

2012. márc. 13. 15:21
 4/8 A kérdező kommentje:

Bocsánat, de két szelet párizsi csak nem ártott meg... Tojásból egy darab volt, káposztát pedig imádom, mert friss és ropogós, úgy tudom, nem hizlal, mióta nem ehetek kenyeret (orvosi kérésre) zöldségekkel pótolom reggelire is. Akkor mit egyek reggelire? Sajnos nem állok úgy anyagilag, hogy műzlizzek.

A rizshez nagyon jó volt a diás befőtt,ha azt is kihagyom, simán megfulladok, ugyanis a rizs száraz kaja. Azért szárny, mert a mell rohadt drága.

Amúgy aztán vacsira nem ettem végül, csak egy almát, mert a gyomrom megint rakoncátlankodott, szóval a rizshez nem nyúltam.Joghurtot sem tudok napi szinten venni, még a legolcsóbbat sem. Egy enyhe diétát viszont tartanom kell, mert beteg a gyomrom.

Mellesleg látom, az írt, aki először is, aki szerint ez egy heti adag. Kértem, hogy akkor írja szét ezekkel a hozzávalókkal egy teljes hétre, ha szerinte ezt az adagot egy hétre be lehet osztani, de nem azt a választ kaptam. Szóval nem értem...

2012. márc. 13. 17:32
 5/8 anonim ***** válasza:

lehet kapni kukoricapelyhet azis nagyon jó müzli helyett,az aldiban szoktam venni elég olcsó.

[link]

2012. márc. 13. 18:37
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ezt kipróbálom.
2012. márc. 13. 18:41
 7/8 anonim ***** válasza:
reggelinek tudod milyen jó a zabkása?:D bele aszalt almát vagy ha van otthon akkor valami fagyasztott gyümit és fahéjat(ha szereted) sima cukor helyett ha meg tudod oldani használj barnacukrot,mézet,vagy édesítőt.egy kávéscsésze zabpelyhet felteszel főni egy kávéscsésze tejjel,és 1-2 kávéscsésze vízzel(attól függ milyen sűrűn szereted)és addig főzöd amíg "trutyis" nem lesz.remélem tudtam segíteni.
2012. márc. 13. 20:40
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Csak pár kiló feleslegem van, és egy elég beteg gyomrom, kevés pénzzel, ezért nehéz jó menüt találni.
2012. márc. 13. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!