Ha valaki 30-31-es nadragot hord, ducinak szamit?
Nem mindegy, hogy egy 150cm-s csaje hordja a 312-est, vagy egy 190 cm-s. Az sem mindegy, hogy széles,, vagy keskeny a csípője. Mert van, aki sovány, de széles a csípője (körte)
És van, akinek nagyon keskeny a csípője, de közben kövér. Olyan az alakja. Szóval, a nadrágméretből végképp nem lehet megállapítani. A testtömegindexből inkább.
Nekem pl. 24,3 a BMI-m, ami kis súlytöbbletet jelent. Ezt én még nem mondanám ducinak, általában vékonynak neveznek(hja, öltözködni tudni kell :) én olyan 32-33-as farmert hordok - de 46 évesen. Az is számít, idővel a csípő szélesedik.Pl. a szülésnél kinyílnak a csípőcsontok.
Hát a farmer méretezéssel meg vagyok lőve én is!
Mikor 165/65 voltam, akkor hordtam 30-31-es farmert. Szerintem nem voltam duci, bár éreztem, hogy fogyni kell, de a duci nálam mást jelent!
Ekkor azonban két boltban egymás után is közölték velem, hogy "nagy méretet nem árulunk", és át akartak irányítani egy XXLady boltba. :o Na, ez iszonyatosan elkeserített, és adott egy lökést, hogy fogyjak (hozzáteszem, indokolatlan és szemét megjegyzés volt, ugyanis NAGYON nem az a kategória voltam, akire ilyet kell mondani. De tényleg.)
Most 165/47 vagyok, és még mindig 27-28-as farmereket hordok! Ez ugyanolyan megdöbbentő, mint hogy 30-assal óriásnak néztek. A többi méretezésben XS/S vagyok, vagy 34/36. (inkább az alsó szám)
Mégis, 28-as farmer kell néha, ami ennél sokkal nagyobbnak számít elvileg. Én nem értem, úgyhogy valaki elmagyarázhatná. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!