Ha valaki 30-31-es nadragot hord, ducinak szamit?
az L a hossza, és a W a szélessége
két méret kell
Hehehe, én is megnéztem a farmerom, s abban is csak 1 szám van. :) (bevallom nem túl márkás darab, lehet azért :) )
Én is 30-ast hordok, 173 cm, 57 kg...annyira azért nem érzem magam kövérnek...
Sztem ez függ:
1. a nadrág számozásától (főleg a rosszabb minőségűeknél eltérhetnek a számok)
2. a nadrág szabásától
3. és a te magasság/testsúly arányodtól
elvben igen.Normál méretnél ez olyan 42-44-es,ha jól tudom...
Nekem van olyan 30-as famerom,ami már leesik rólam,és van olyan is,ami rám se jön...Így szerintem ebből nem lehet valóban pontosan megállapítani.Meg én pl.170 cm,és 71 kiló vagyok,és duci,80 kilósan meg kövér voltam,mint egy kismalac,azért,mert egyszerűen amorf volt a testem,semmit nem sportoltam,csak zsír volt...Amióta elkezdtem mozogni,kezd formálódni a testem,és egész máshogy kezdek festeni(persze ehhez a kilók vesztése is kellett)
A 30-31-es farmerméret az vagy L-esnek, vagy 40-42-es méretnek számít.
Viszonyításként én S-es, vagy 34-36-os méretet hordok, a farmer méretem pedig 28-as. Nem vagyok sovány, normál testalkatom van, 22-es a testtömegindexem, pont ideális.
Nekem a testtömegindexem 20 körüli, tehát normális, és 27-es farmert hordok.
Szerintem a 30-31 picit molett, de nem duci.
Molett= teltkarcsú.
Ez sok mindnetől függ,egyrészt mint irták,össze vissza számozzák a ruhákat.Másrészt lehet valaki 20%os testzsirral,széles csipővel,hosszú lábakkal aki 30as nadrágot hord.
És lehet keskenyebb csipőjű,de hájas és az illető.Sőt tovább megyek,lehet sportoló is,vastag izomkötegekkel,nagy izomtömeggel.
Esetleg ha felteszel egy arc nélküli kéept magadról fehérneműben,vagy fürdőruhában,akkor van esély rá,hogy megmondjuk duci vagy e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!