Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tegyük fel, hogy semmit nem...

Tegyük fel, hogy semmit nem eszik napközben, este bezabál, mennyit hízhat?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egész nap nem eszik valaki, csak 2-3 almát, este meg jól bezabál a sütiből, csokiból, rossz fajta szénhidrátból... és aztán másnap is sokat eszik. Mennyi a max. zsír, ami feljöhet? (nem víz, nem béltartalom, hanem zsír. 0,5 kg?)
2012. márc. 9. 18:37
 1/3 A kérdező kommentje:

Szóval a keddi napom nagyon hektikus volt... csomót rohangáltam, posta, elintéznivalók, stb, és 2-3 almát ettem egész délelőtt + délután, és este meg befaltam mindent... és annyira szégyenlem magam...

este 7-8kor minden édességet, süteményt befalni mert fáradtan nem volt meg az önkontrollom. nagyon sajnálom :( 3,5-4 hónapja diétázom volt hogy csaltam 1 szelet csokival/sütivel de az napközben volt, nagyon maximum ebédkor vagy reggel és teljesen tudatos volt... ez meg mintha nem is én lettem volna, mintha nem lett volna "tudatom". lehet csak kimerültség.

Másnap is folytattam ezt, és másnap is csupa egészségtelen kaját ettem (szerdán) a kcal szükségletem kétszeresét minimum.. :( 4000 kcal biztos megvolt szerdán. + a kedd esti zabálás... mennyi jöhetett fel?Nem tudom mi volt velem aznap este...

azért nem akartam enni napközben mert nem tudtam magammal vinni kaját, nem volt itthon barnakenyér hogy szendvicset csináljak, és be kellett mennem vagy 20 helyre a városban, boltba se volt időm bemenni...

2012. márc. 9. 18:39
 2/3 anonim ***** válasza:
Oolvastam egy amerikai férfiról, aki éppen ezzel a módszerrel fogyott, vagyis napközben semmit nem evett, este pedig telezabálta magát.
2012. márc. 9. 18:42
 3/3 anonim ***** válasza:

Mi a fenének kell megkérdezni 2x ?

Már kaptál rá válaszokat, nem?

Ennyire bekattantál a zabarohamodtól? Már túl tehetnéd magad rajta! Gyenge voltál, ez van! Máskor ne csináld, mert neked úgy látom sokáig tart kiheverni. Más csak nevetne rajta egyet és továbblépne...

2012. márc. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!