167 cm és 55 kg vagyok. Szeretnék fogyni 5 kg-t mert táncolok. Hogyan?
Szeretnék fogyni,mert társastáncolok.Egy pár kg minusszal én is jobban érezném magam és a partneremnek is könnyebb lenne a dolga.A tánctanáraim is folyton ezzel nyaggatnak.Mit tegyek,hogy fogyjak?
15/L
EZ most komoly?? Én 167 centi vagyok és ma majdnem körbe ugráltam a fürdőszobát, mikor végre a mérleg 55 kilót mutatott. Persze még hetek kellenek hogy állandósuljon a súlyom, de akkor is nagyon örülök. És még szeretnék is hízni.
Nem tudom mennyire kell pillekönnyűnek lenni a tánchoz, de nem hiszem hogy ez különösebben soknak számít. Én a helyedben inkább csak változtatnék az étrendemen. Több zöldség, hús, kevesebb tészta. És ez még egészséges is :)
Vannak olyan iskolák. pl pécsen a művészeti, ahol a táncosokat folyamatosan mérik és aki nem megfelelő testsúlyú, annak fogynia kell. Én is ebbe a suliba jártam anno, hál istennek nem táncra. De a táncos lányok folyton a kalóriájukat méregették meg a kilójukat, már 15 éves koruktól fogva...
Szóval ha ez miatt szeretnél akkor csakis kevés kalória, sok vitamin, és sok mozgás.
Nem kellene fogynod, de ezt már az előző feltett kérdésedben is elmondtam.
De ha annyira akarsz (max. kórházba kerülsz, ahol normál súlyra hizlalnak), csökkentsd a kaját, mozogj sokat. Aztán v összeesel, v nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!