Hány kg fogyásnál jelentkezik az a jelenség, mikor lötyög az emberen a bőr?
Köszi. 90 napos diéta nekem nem szimpatikus, és igazából egyik sem, Diéta szerintem akkor kell ha az ember beteg. Én abban hiszek, hogy át kell állni egy alacsonyabb kalória-szintű étkezésre, és azt megtartani. Meg több mozgást iktatni az életbe.
Bár hízni is gyorsan híztam 16 kg-ot híztam egy hónap alatt, jó kis csíkjaim lettek :(
Ha rendesen mozogsz is, akkor nem fog lötyögni a bőröd.
Erre anyukám a legjobb bizonyíték, ő 149cm magas, 96 kiló volt, 30 kilót leadott 1 év alatt cukordiétával (neki az kellett, de a cukra azóta helyreállt), és intenzív mozgással, és nem lötyög a bőre sehol, idén lesz 50 éves, és fiatalabbnak nézik sokan.
Egy év az nem rövid idő alatti erre kg-ra szerintem. Nekem 30-ra rövid időnek 1-2 hónap számít.Egy ismerösöm 50kg-ot adott le 2 hónap alatt és lötyög a bőre. Nem tudom 20 kg-ra mi számít annnyira gyorsnak, hogy lötyögjön a bőr.
Olyat is ismerek aki 9 kg-ot adott le egy hónap alatt, az nem lötyögött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!