Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 4 hét alatt -4 kg reális?...

4 hét alatt -4 kg reális? (4-4 cm lement a derék, csípőbőségből is)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Kicsit az étkezési, és mozgás 'kultúrámról'. :)

Szinte mindent eszek napi4-5 rendszerességgel, csak kerülöm a lisztet, a tésztát, a cukrot, az édességet, a colákat, a csokikat. (hetente azért ettem 1x jó, bevallom. tegnap pl.: kínai pirított tésztát egy 1/2 adagot. vagy étcsokit 2-3 naponta 3 kockát, de cola, chips, fehér kenyér = 0.)

Eszek csirkehúst (combot bőr nélkül, mellet), halat, zöldséget, almát, tojást, csirkemell sonkát, abonett/tk.kenyeret(reggelire), 1,5%-os tej, natúr joghurt, zabpehely, pufi rizs stb.

Köret általában fehér rizs, nagyon néha egy pár szál sült krumpli, de ezt is próbálom kerülni.

Mozgás: 1-2 naponta 40 perc vagy séta, vagy erősítő gyakorlat, vagy most már bicikli(ma az lesz.)

Szóval ha így folytatom tovább sikerül elérnem a célom szerintetek? :) Nagyon örülnék neki, ha összejönne. ;)

+egy gratis kérdés: Az baj, ha szinte minden nap rizst/rizibizit eszek a hús mellé, meg valami párolt zöldséget?

Köszönöm a válaszokat! :)

2012. márc. 9. 10:37
 1/4 A kérdező kommentje:
Ui.: Vízfogyasztás: egy nap cirka 1,5 liter, folyadék, és zöldségleves formájában, de összeszokott jönni. Tudom 2 liter lenne a minimum, de annyira nincsen szükségem, érzem. :S
2012. márc. 9. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, reális a 4kg, szerintem jó lesz az étrend. Igazából ne vonj meg magadtól semmit csak mértékkel egyél, én is úgy csinálom. Szerintem nyugodtan ehetsz sült krumplit is (nem hasábburgonyára gondolok), én is szoktam csak mértékkel.
2012. márc. 9. 10:52
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem vagyok dietetikus vagy mi, de szerintem jól csinálod. Amit nagyon megkíván az ember, úgy gondolom enni kell belőle, csak mértékkel, pl. ha megkívánom a csokit bekapok 1-2 kockát.

Én még csak 1 hete fogyizom, nem főzök magamra külön, mert ketten élünk a vőlegényemmel, s nem főzök kétfélét, azt eszem amit ő csak kevesebbet mint azelőtt. Édességet kerülöm amennyire tudom, cukros üdítőt kerülöm. Pékárut keveset de eszem, mert délelőttös héten kell reggelire 1 zsemle hogy ne szédüljek. Szóval nem éhezem, csak annyit eszem ne lakjak jól, de ne is legyek éhes.

Így fogytam eddig másfél kg-ot egy hét alatt. Az jó nem? :)

Mozgás az annyi hogy kutyát sétáltatok, ami napi kb 1 óra. Meg munkahelyemen van hogy álló (járkálós) munkám van.

2012. márc. 9. 18:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Ne haragudj kedves utolsó, most olvastam vissza a kérdésemre kapott válaszokat... szerintem igen jó. :)

azóta mennyit sikerült fogynod? :)

2012. ápr. 13. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!