4 hét alatt -4 kg reális? (4-4 cm lement a derék, csípőbőségből is)
Sziasztok! Kicsit az étkezési, és mozgás 'kultúrámról'. :)
Szinte mindent eszek napi4-5 rendszerességgel, csak kerülöm a lisztet, a tésztát, a cukrot, az édességet, a colákat, a csokikat. (hetente azért ettem 1x jó, bevallom. tegnap pl.: kínai pirított tésztát egy 1/2 adagot. vagy étcsokit 2-3 naponta 3 kockát, de cola, chips, fehér kenyér = 0.)
Eszek csirkehúst (combot bőr nélkül, mellet), halat, zöldséget, almát, tojást, csirkemell sonkát, abonett/tk.kenyeret(reggelire), 1,5%-os tej, natúr joghurt, zabpehely, pufi rizs stb.
Köret általában fehér rizs, nagyon néha egy pár szál sült krumpli, de ezt is próbálom kerülni.
Mozgás: 1-2 naponta 40 perc vagy séta, vagy erősítő gyakorlat, vagy most már bicikli(ma az lesz.)
Szóval ha így folytatom tovább sikerül elérnem a célom szerintetek? :) Nagyon örülnék neki, ha összejönne. ;)
+egy gratis kérdés: Az baj, ha szinte minden nap rizst/rizibizit eszek a hús mellé, meg valami párolt zöldséget?
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem vagyok dietetikus vagy mi, de szerintem jól csinálod. Amit nagyon megkíván az ember, úgy gondolom enni kell belőle, csak mértékkel, pl. ha megkívánom a csokit bekapok 1-2 kockát.
Én még csak 1 hete fogyizom, nem főzök magamra külön, mert ketten élünk a vőlegényemmel, s nem főzök kétfélét, azt eszem amit ő csak kevesebbet mint azelőtt. Édességet kerülöm amennyire tudom, cukros üdítőt kerülöm. Pékárut keveset de eszem, mert délelőttös héten kell reggelire 1 zsemle hogy ne szédüljek. Szóval nem éhezem, csak annyit eszem ne lakjak jól, de ne is legyek éhes.
Így fogytam eddig másfél kg-ot egy hét alatt. Az jó nem? :)
Mozgás az annyi hogy kutyát sétáltatok, ami napi kb 1 óra. Meg munkahelyemen van hogy álló (járkálós) munkám van.
Ne haragudj kedves utolsó, most olvastam vissza a kérdésemre kapott válaszokat... szerintem igen jó. :)
azóta mennyit sikerült fogynod? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!